Borrel 2, maar dan toch net even anders

Een Totelos borrel. Precies zoals je gewend bent, maar deze keer dan toch even anders. Gezien de corona maatregelen koersten we af op een online borrel, maar gelukkig wisten we het roer om te gooien en koers te zetten naar ‘t Lempke. Zij hadden de kroeg omgetoverd tot een heus winterparadijs, én zij verzorgden een muziekbingo!

Klokslag 14:00 uur was bijna de hele groep compleet en werd er gestart met de muziekbingo. Totelos leek de juiste bingokaarten te hebben bemachtigd, want van de zes potentiële bingo momenten, wisten ze er maar liefst drie te winnen! Met een Jägerbomb voor iedereen (24 Totelossers!), een flinke fles cava en een doosje vol met Flügel shots was de borrel tot een zeer geslaagd einde gebracht.

Ondanks dat we met de nieuwe corona maatregelen niet meer kunnen trainen en naar ‘t Lempke kunnen, hopen we jullie toch snel weer te zien!

Drink 2, but slightly different this time

A Totelos drink. Just as you’re used to, but this time slightly different. Due to Covid measures we were heading towards an online drink, but luckily we managed to find our way to ‘t Lempke. They hosted a music bingo!

At exactly 2:00 p.m. Almost the entire group was complete and the music bingo started. Totelos seemed to have secured the right bingo cards, because of the six potential bingo moments, they managed to win no less than three! With a Jägerbomb for everyone (24 Totelossers!), a big bottle of cava and a box full of Flügel shots, the drink was brought to a successful end.

Despite the fact that due to the new corona measures, we can no longer train and go to ‘t Lempke, we hope to see you again soon!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Sportgala

Op dinsdag 14 november om 20:00 vindt het ESSF Sportgala plaats in Café Thomas op Stratumseind. Dames 1…