40e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos geconstitueerd

Op donderdag 20 september 2018, tijdens de halfjaarlijkse ALV is het 40e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos geconstitueerd. Daarmee is ook het 39e bestuur uitgeslagen. Alvorens deze bestuurswissel kon plaatsvinden presenteerde het oude bestuur haar jaarverslag. Een van de grootste doelen van hen was het moderniseren van de vereniging. Met onder andere de introductie van de Playpass in de Interne Competitie en een hernieuwde site kon men concluderen dat dit dan ook gelukt was. Een andere grote verdienste van het 39e bestuur was het neerzetten van een uitstekende introductieweek voor Totelos. Mede hierdoor heeft Totelos begin dit jaar vier teams erbij gekregen. Uit het verslag van A&T en FT kwam ook naar voren dat zij uitermate tevreden waren over het neergezette werk van het 39e bestuur.

Na het verslag van de toezichtcommissies was het moment daar, de bestuurswissel. Met de zelfverzekerdheid die we van haar gewend zijn sloeg de nu oud-voorzitter, Senna Kloosterman, haar eigen bestuur uit en het nieuwe bestuur in. De eerste beslissing die de nieuwe voorzitter, Gijs Liefrink, maakte was het inlassen van een welverdiend intermezzo voor de besturen en andere aanwezigen. Hierna presenteerde het nieuwe bestuur haar plannen voor het 8e Lustrumjaar van E.S.Z.V.V. Totelos. Na een aantal stemmingen over verschillende zaken kon het beleidsplan van het 40e bestuur goedgekeurd worden. Dit heugelijk moest uiteraard gevierd worden en waar anders kon dit gedaan worden dan onze stamkroeg Café Bar ‘t Lempke. Waar men de Totelos liederen nog tot diep in de avond kon horen.

Samenstelling van het 40e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos
Voorzitter: Gijs Liefrink
Secretaris: Thomas Pilaet
Penningmeester: Sanne van Dalen
Commissaris KNVB Competitie: Jurjen Dekker
Commissaris NZVB Competitie: Wouter Nuijten
Commissaris Interne Competitie: Inge Hoedemakers

V.l.n.r.: Wouter, Inge, Thomas, Gijs, Sanne, Jurjen

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

T-Cup

Saturday October 15th the annual T-Cup took place! A group of around 30 Totelossers played multiple matches against…