NZVB Jaaroverzicht Seizoen 2018/2019

Totelos N1

Het huidige N1 is het beste Totelos team ooit

Piet Salens

Ook het seizoen van de NZVB zit er weer op voor dit jaar. Het vlaggenschip van Totelos (“Het beste Totelos team ooit” volgens Piet Salens) wist ondanks de hoge verwachtingen, de stroeve start en het blessureleed een 2e plaats veilig te stellen in de Hoofdklasse, daar waar N2 een 7e plek bestreek. N2, dat in het begin van het seizoen de ranglijst nog aanvoerde, wist menig tegenstander het vuur aan de schenen te leggen en weet zich zo te handhaven. De heren van N3 wisten in hun eigen Hoofdklasse 9 hele punten te verzamelen, waarmee helaas wel een laatste plek behaald werd. Het almachtig corpulente N8 behaalde een verassend resultaat; een N4e plaats in de 1e klasse werd binnengesleept door Kanters & co. In diezelfde eerste klasse stond N5 een zwaar karwei, en de opgelopen schade in de eerste seizoenshelft bleek roet in het eten te zijn voor een comeback. N5 behaalde 4 punten uit de laatste 3 wedstrijden maar kon hiermee een laatste plaats niet afwenden. Het enige dinsdag/donderdagteam van Totelos, N6, kwamen als nieuwkomers binnen in de 1eklasse. Met frisse moed begonnen de heren met 3 overwinningen uit de eerste 6 wedstrijden. Helaas bleef het bij deze 3 overwinningen en scharen zij zich in het rijtje hekkensluiters des Totelos. Het laatste goede resultaat werd behaald door N7, zoals men vaak zegt: oefening baart kunst. De heren van N7 groeiden in dit seizoen, zowel als team als individueel en met steeds betere resultaten werd een 5e  plaats behaald.

De absolute MVP dit seizoen in de NZVB was Joren van Laar. De Slapende Sluipschutter van N2 was verantwoordelijk voor 25 doelpunten en 17 assists dit seizoen, waarmee hij zichzelf niet alleen tot topscorer kroont, maar ook tot aangever van het seizoen. De loyaliteitsprijs sleept hij echter niet in de wacht; doordat hij vijfmaal het maagdelijk wit van N1 droeg (en hier 5 keer tot scoren kwam en 3 assists gaf) gaf hij 14 assists aan zijn eigen teamgenoten. Hiermee wordt hij voorbijgestreefd door Marcel Bosselaar, die zijn teamgenoten 15 keer bediende.

Dat NZVB teams ook buiten het veld presteren bleek maar weer: 3 van de teams in de top 5 komen uit in de NZVB, daar waar zuipklassementpunten niet behaald kunnen worden op wedstrijdavonden. N3 wist de 9 schamele punten meer dan voldoende te compenseren met 115 punten. Daarmee liepen ze achter op N1, die 133 punten in de wacht sleepten. Het zelfuitgeroepen keepersdispuut der E.S.Z.V.V. Totelos, N8, hield de eer van de NZVB hoog door 151 punten te behalen.

Het was me een genoegen,

Uw Commissaris NZVB 2018/2019,

Wouter Nuijten

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

BOEM 2017-2018!

Een jaar voorbij, een nieuwe BOEM! Met bloed, zweet en tranen in elkaar gezet door een gedreven commissie:…
Lees Verder

Familie Borrel

English below Op donderdag 16 juni sloegen Dames 2 en 3 de handen ineen en organiseerden samen een…
Lees Verder

⚽Copa Famigos⚽

Afgelopen zaterdag is Totelos afgereisd naar Nijmegen voor de Copa Famigos van @moradocf Een dag gevuld met voetbal,…
Lees Verder

Nieuwe website

We zijn live! Na jaren van uitstellen, delegeren en een aantal bijna geslaagde pogingen is het nu dan…
Lees Verder

🍻⚽TOFT⚽🍻

During the first weekend of the new year, Totelos traditionally travelled to Tilburg with a large group to…