IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke feesten op IUTT 2019. Met als thema Hakuna Ma’Futsal, afgeleid van Hakuna Matata, moest men zich geen zorgen maken over de goede organisatie van de commissie. Hakuna Matata is immers Swahili voor ‘geen zorgen’. Zo hebben zonder enige zorgen deelnemers uit Nederland, Frankrijk, Duitsland en dit jaar ook Zwitserland in de zaal kunnen strijden voor de overwinning en naast de zaal op het campingterrein of in de stad kunnen strijden voor de eer bij buikschuiven, karaoke zingen of limbodansen. 

De dames en heren van de winnende teams van UFC Münster

In de zaal heeft die strijd er uiteindelijk toe geleid dat zowel de dames als de heren van UFC Münster er met de toernooiwinst vandoor gingen. Ook de Totelos teams presteerden echter goed met als hoogste klassering een verdiende tweede plaats voor Dames 1. Naast de strijd in de zaal was er dus ook de strijd op de camping feesten en de kroegentocht. Die strijd heeft echter geen duidelijke winnaar opgeleverd, enkel grote spelers. Al met al een zeer geslaagd IUTT 2019. Tot volgend jaar bij IUTT 2020 op 21,22 en 23 mei!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

TOFT 2016

Afgelopen weekend was er een grote afvaardiging van Totelos bij TOFT in Tilburg. Het werd een fantastisch toernooi…
Lees Verder

Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben…