Totelos Cup 2019

Al decennia lang worden de rijpste en lekkerste tomaten geteeld in Nederland. Deze overheerlijke en sappige groente is echter moeilijk om van als een appel van te genieten. Daarom kwam het Nederlandse bedrijf Tommies met het geniale idee om snacktomaatjes te ontwikkelen. Op deze manier kan zowel klein als groot genieten van de lekkernij dat tomaten zijn.

Waar klein en groot ook van kon genieten was het sterrenensemble ‘Tommies Toyboys’ bij de Totelos Cup op woensdag 13 juni. In dit team zaten Totelossers die zich absoluut ook overheerlijk en lekker mogen noemen. Onder leiding van de geblesseerde Tommie (Thomas Pilaet) wonnen zij het jaarlijkse toernooi, waarin zowel wedstrijdleden als trainingsleden in het team van een bestuurslid kunnen strijden voor de winst.

De eindstand van de T-Cup 2019

De teams van de andere bestuursleden leken geen weerstand te kunnen bieden. Enkel in de laatste wedstrijd, toen het kampioenschap al binnen was, kon het team van Thor Ragnarok the First (Jurjen Dekker) voor het eerst het net van de goal van de Toyboys vinden. Dit net werd vervolgens zelfs zes keer gevonden die wedstrijd. Dit mocht de pret bij de winnaars echter niet drukken, want zij vierden hun overwinning goed in het gezelschap van de andere teams achteraf in de SSC kantine. Het werd alleen niet laat gemaakt, want wanneer tomaten te lang aan de buitenlucht worden blootgesteld, worden ze minder sappig.

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben…