LustrumBOEM nu beschikbaar

Op 8 juni jl. vond het 8e Lustrum Gala van Totelos plaats. Een daverend succes. Op dit gala werd ook de LustrumBOEM gepresenteerd. Een boek van meer dan honderd pagina’s met verhalen en foto’s van afgelopen besturen, toernooien en andere leden en activiteiten. Het eerste Totelos damesteam ooit, Toine van Peperstraten en één van de oprichters van Totelos komen zelfs aan bod.

Ga naar totelos.nl/boem voor de aanschaf van jouw hardcopy en meer informatie.

Er zijn voorlopig nog geen plannen om deze LustrumBOEM ook digitaal uit te brengen. Dit is dus de enige manier om deze speciale editie te bemachtigen. De boeken worden op bestelling gedrukt, dus achteraf bestellen is ook niet mogelijk. De kosten worden geschat op € 10,- per boek maar het definitieve bedrag wordt bekendgemaakt als alle bestellingen binnen zijn.

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke…
Lees Verder

Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben…
Lees Verder

Keepers gezocht!

Heb jij snelle reflexen, een onverschrokken karakter en een hekel aan tegendoelpunten? Dan zijn wij op zoek naar…