LustrumBOEM nu beschikbaar

Op 8 juni jl. vond het 8e Lustrum Gala van Totelos plaats. Een daverend succes. Op dit gala werd ook de LustrumBOEM gepresenteerd. Een boek van meer dan honderd pagina’s met verhalen en foto’s van afgelopen besturen, toernooien en andere leden en activiteiten. Het eerste Totelos damesteam ooit, Toine van Peperstraten en één van de oprichters van Totelos komen zelfs aan bod.

Ga naar totelos.nl/boem voor de aanschaf van jouw hardcopy en meer informatie.

Er zijn voorlopig nog geen plannen om deze LustrumBOEM ook digitaal uit te brengen. Dit is dus de enige manier om deze speciale editie te bemachtigen. De boeken worden op bestelling gedrukt, dus achteraf bestellen is ook niet mogelijk. De kosten worden geschat op € 10,- per boek maar het definitieve bedrag wordt bekendgemaakt als alle bestellingen binnen zijn.

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

TOFT 2016

Afgelopen weekend was er een grote afvaardiging van Totelos bij TOFT in Tilburg. Het werd een fantastisch toernooi…
Lees Verder

Overstappen.nl

De beste en goedkoopste autoverzekering voor studenten! Ben je student en heb je net je rijbewijs gehaald of…
Lees Verder

Nieuwe website

We zijn live! Na jaren van uitstellen, delegeren en een aantal bijna geslaagde pogingen is het nu dan…