Pusphaira IT

Op 14 september vond het jaarlijkse IT van Pusphaira plaats. Voor degene die hier nog nooit van hebben gehoord; dit is een 7 tegen 7 toernooi op het veld. Aangezien menig Totelosser ook op het veld met een bal overweg kan is er ook dit jaar een delegatie afgereisd naar de Hondsheuvels om daar furore te maken.

Eenmaal aangekomen liet het Totelos team al snel weten dat ze kwamen om te winnen; de eerste pot werd met ruime cijfers gewonnen. Helemaal klaar voor de tweede wedstrijd werd het team echter teleurgesteld, de tegenstander kwam namelijk niet opdagen. Om de 2 uur wachttijd te overbruggen schakelde het Totelos team om van voetbal tot het andere ding waar vrijwel elke Totelosser goed in is; alcohol verslinden. Het gevolg hiervan was echter wel dat de tweede pot, een beetje ongelukkig (en onterecht), werd verloren. De schade leek mee te vallen want in de 3e pot was Totelos weer oppermachtig. Ondanks deze overwinning kon Totelos niet door naar de volgende ronde.

Na de groepsfase leek Totelos dus uitgespeeld, totdat er een verdwaalde Pusphaira speler dacht dat het een goed idee was om met zijn ‘selectieteam’ de al flink gehavende Totelossers uit te dagen. De Pusphaira 1/2 combinatie was namelijk ook de groepsfase niet uit gekomen en zocht nog een tegenstander voor een potje voetbal onder invloed. Zij dachten aan Totelos een makkelijke tegenstander te hebben, maar kwamen op dat gebied bedrogen uit. Totelos veegde namelijk Pusphaira van de mat met als gevolg een 5-7 overwinning, een prestatie waar nog jaren over gesproken zal worden.

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

WisselALV

Op donderdag 26 september vond de WisselALV plaats. Tijdens deze vergadering maakte het 40e Bestuur plaats voor het…
Lees Verder

Introductieweek 2017

Vandaag een week geleden begon de introductieweek voor alle nieuwe studenten in Eindhoven. Nu het weekend voorbij is,…