Nieuwe trainer – Joey van Hoof

Dit jaar mogen we oud-Totelosser Joey van Hoof opnieuw verwelkomen bij de club. Ditmaal als trainer op zowel maandag als donderdag! Voor degenen van jullie die Joey nog niet zo goed kennen, hieronder een kleine introductie van hemzelf:

Ik ben Joey van Hoof, 24 jaar en woonachtig in Geldrop. Ik voetbal al zo lang ik me kan herinneren op het veld. Ook ben ik op mijn 12e begonnen met zaalvoetbal.

Tot mijn 20e heb ik dit gedaan bij FC Eindhoven zaalvoetbal. Hierna ben ik, mede door mijn goede band met Atef, naar Totelos gegaan. Ik heb hier 3 seizoenen met heel veel plezier gespeeld en heb ook nog een kampioenschap in de hoofdklasse mogen meemaken. Vervolgens besloot ik het een stapje hogerop te zoeken en ben ik naar Eerstedivisionist BE’79 gegaan. Vorig seizoen beleefden we een bijna perfect seizoen, waarin we erg dicht bij het kampioenschap kwamen en ons zelfs hebben gekwalificeerd voor de landelijke bekerfinale!

Nu komen we uit in de Eredivisie en dit gaat vooralsnog erg goed. Op dit moment hebben we drie wedstrijden gewonnen en één verloren. Onze doelstelling is een plekje in de top-8 van de Eredivisie, waar 16 teams in spelen.

Zaalvoetbal is mijn grote passie en daarom geef ik vanaf heden ook zaalvoetbaltrainingen, waar ik erg veel plezier uit haal. Naast de trainingen werk ik ook nog in de fitness bij het SSC en werk ik in de jeugdopleiding van FC Eindhoven als fysiek trainer. Hopelijk kan ik mijn passie voor deze sport overbrengen op velen andere die het ook heel leuk vinden om te (zaal)voetballen!

Beste Joey, we vinden het ontzettend leuk om je weer bij Totelos te zien en hopelijk gaan we er samen een geweldig jaar van maken!

0 Shares:
You May Also Like