De BOEM staat online!

Wie denkt aan de grootste Nederlandse literaire werken komt al gauw uit bij de romans van Wolkers of Mulisch. Echter is er één jaarlijks terugkerend werk dat zich steeds weet te meten met deze legendarische proza: de BOEM. Waar de echte kenners allang de paperback versie van afgelopen seizoen in handen hebben mogen nemen zijn er altijd technologische fijnproevers die graag de BOEM online zien verschijnen. Natuurlijk willen we niemand het leesplezier onthouden van misschien wel dé beste BOEM in jaren, dus surf snel naar het archief (als vanouds te vinden via het ledenportaal) en download daar je virtuele versie van de BOEM!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

TOFT 2016

Afgelopen weekend was er een grote afvaardiging van Totelos bij TOFT in Tilburg. Het werd een fantastisch toernooi…
Lees Verder

WisselALV

Op donderdag 26 september vond de WisselALV plaats. Tijdens deze vergadering maakte het 40e Bestuur plaats voor het…