De BOEM staat online!

Wie denkt aan de grootste Nederlandse literaire werken komt al gauw uit bij de romans van Wolkers of Mulisch. Echter is er één jaarlijks terugkerend werk dat zich steeds weet te meten met deze legendarische proza: de BOEM. Waar de echte kenners allang de paperback versie van afgelopen seizoen in handen hebben mogen nemen zijn er altijd technologische fijnproevers die graag de BOEM online zien verschijnen. Natuurlijk willen we niemand het leesplezier onthouden van misschien wel dé beste BOEM in jaren, dus surf snel naar het archief (als vanouds te vinden via het ledenportaal) en download daar je virtuele versie van de BOEM!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke…
Lees Verder

Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben…
Lees Verder

Keepers gezocht!

Heb jij snelle reflexen, een onverschrokken karakter en een hekel aan tegendoelpunten? Dan zijn wij op zoek naar…