Totelossers in Quarantaine – Yang-Fen Harmsen

Vanwege de maatregelen rondom de uitbraak van het Coronavirus kunnen Totelossers niet meer doen waar ze het best in zijn: Zuipen Zaalvoetballen. Door de sluiting van het SSC en het afgelasten van alle wedstrijden hebben veel Totelossers plotseling een hoop vrije tijd. Nu rest slechts één grote vraag: Wat doet de gemiddelde Totelosser nu alles op slot zit? Om hier een antwoord op te geven is er een nieuwe rubriek in het leven geroepen; “Totelossers in Quarantaine”. Onze lievelingssecretaris Yang-Fen Harmsen zal ons ditmaal verblijden met een kort verhaaltje over haar leven in quarantaine.

Waarschijnlijk verwachten jullie dat ik ga zeggen dat ik me verveel tijdens deze quarantaine tijd maar niets is minder waar; op één of andere manier lijk ik nog steeds tijd tekort te hebben. Normaliter voetbal ik nog 2 à 3 keer per week, heb ik verschillende vergaderingen en afspraken en moet ik dezelfde dingen doen als ik nu moet doen maar dan in minder tijd; toch gek.

Mijn week bestaat eigenlijk nog steeds voornamelijk uit studie en bestuur. Elke ochtend heb ik een online meeting met m’n projectgroep; dat zorgt toch voor een bepaald ritme wat ik persoonlijk wel fijn vind. Rond 4/5 uur stop ik met werken aan m’n project. De rest van de avond bestaat dan vaak uit huishoudelijke taken en dingen voor bestuur doen. De laatste tijd zijn dagelijkse bel sessies een nieuwe toevoeging aan mijn avond. Zo zie ik af en toe toch nog Totelossers maar ik zou iedereen toch liever in het echt willen zien.

Ook heb ik het geluk om deze periode jarig te zijn. Gelukkig ben ik niet zo’n persoon die haar verjaardag heel groot wil vieren maar het aantal mensen die je momenteel mag uitnodigen is wel heel erg beperkt. Ik gok dat ik het volgend jaar maar een beetje inhaal.

Verder gebeurt er momenteel eigenlijk weinig spannends. De meeste tijd van de dag zit je toch binnen. Ik kom alleen af en toe buiten om boodschappen te doen. Toch doet in quarantaine zitten blijkbaar gekke dingen met mensen aangezien ik vrij recent Discord en Reddit heb aangemaakt (iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik daaraan zou beginnen). Echt veel doe ik er nog niet mee maar als deze situatie doorzet, dan praat ik wellicht anders.

Een korte samenvatting van de afgelopen tijd

Ergens hoop ik natuurlijk dat we na 1 juni weer kunnen zaalvoetballen maar ik vraag me af of dat daadwerkelijk gaat gebeuren en of het verstandig is. Corona heeft voor nu nog steeds de overhand en dat zal naar waarschijnlijkheid nog wel even blijven. Hoewel het bestuursjaar er nog niet op zit, voelt het toch raar om het seizoen (waarschijnlijk) zo te eindigen. We proberen maar om het hoofd boven water te houden; hopelijk kan alles volgend seizoen weer op de normale manier doorgaan (als Corona dat toelaat).

Voor nu hoop ik dat niemand van jullie nog is getroffen door het virus en laten we er samen het beste van maken!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

TOFT 2016

Afgelopen weekend was er een grote afvaardiging van Totelos bij TOFT in Tilburg. Het werd een fantastisch toernooi…