Oud-Leden Toernooi

Tijdens een lustrumjaar kijken we terug op de mooie historie van onze vereniging. Op 9 maart kwamen hiervoor huidige en voormalige leden zaalvoetballen bij het Oud-Leden Toernooi. Deelnemende teams varierde van T1 tot N8 en van het bestuur tot TOB dames. Gedurende het toernooi kon men ook oude BOEMS en andere Totelos artefacten zoals bekers en vaandels uit onze rijke geschiedenis.

Bij de mannen werd het toernooi gewonnen door de voormalige en huidige leden van de selectie onder de naam van T1. Bij de dames werd het toernooi gewonnen door voornamelijk huidige leden onder de naam van D1. Na het toernooi vond niet alleen de prijs uitreiking van de bekers plaats, maar ook die van andere prijzen. Men kon namelijk tijdens het toernooi lootjes kopen om kans te maken op verschillende prijzen, zoals een fles champagne, een diner tegoedbon of zelfs een kaartje voor het gala.

Gedurende het toernooi zagen we dat sommige oud-leden nog een erg aardig potje konden voetballen en waar anderen beter presteerden in de derde helft. Gelukkig was daar na het toernooi ’t Lempke waar alle deelnemers konden genieten van een burger met friet en een aantal gratis pilsjes. Op die zaterdagavond zagen we dat een aantal oud-leden het nog steeds tot in de late uurtjes konden volhouden. Het volgende en laatste lustrum evenement op het programma is het Lustrum Gala. Ga naar deze pagina voor meer informatie en om een kaartje te kopen!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

🎶🍻N8 Cantus🍻🎶

Op vrijdag 26 mei organiseerde Totelos’ Afhankelijk Dispuut Heerencombinatie N8 i.o. zijn zevende editie van de N8 cantus…