International Team wint opnieuw TIT

Op 2 februari werd TIT 2 georganiseerd, waar 7 teams aan deelnamen. De 7 teams werden verdeeld over twee poules. Na de poulewedstrijden stonden Expected Toulouse en GoFit 19 1e en 2e in poule A. In poule B stonden International Team en VV De Losse Veters op nummer 1 en 2. Dit resulteerde in twee spannende halve finales waar Gofit 19 speelde tegen International Team, en Expected Toulouse speelde tegen VV De Losse Veters. International Team en Expected Toulouse bleken te sterk voor hun tegenstanders en behaalde de finale. De teams waren aan elkaar gewaagd. Expected Toulouse pakte de voorsprong maar International Team kwam sterker terug en heeft opnieuw de trofee in ontvangst mogen nemen. We willen alle spelers en scheidsrechters bedanken voor het geslaagde toernooi. Hopelijk zien we jullie terug bij TIT 3!

English

On February 2, TIT 2 was organized. In total 7 teams participated in the tournament. The 7 teams were divided into two poules. After the poule matches, Expected Toulouse and GoFit 19 were 1st and 2nd in poule A. In poule B, International Team and VV De Losse Veters were number 1 and 2. This resulted in two exciting semi-finals where Gofit 19 played against International Team, and Expected Toulouse played against VV De Losse Veters. International Team and Expected Toulouse proved too strong for their opponents and reached the final. The teams were evenly matched. Expected Toulouse took the lead but International team came back and took home the trophy again. We would like to thank all players and referees for the successful tournament. Hopefully we’ll see you again at TIT 3!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Nieuwe website

We zijn live! Na jaren van uitstellen, delegeren en een aantal bijna geslaagde pogingen is het nu dan…
Lees Verder

IUTT 2022

The past year was a year to wake the association up after the deep sleep called Covid-19. That…