Schrijf je nu in voor de Interne Zaalvoetbal Competitie!

Wil jij samen gaan zaalvoetballen met je vrienden? Schrijf je dan nu in voor de Interne Zaalvoetbal Competitie! De Interne Zaalvoetbal Competitie wordt gespeeld op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 11:45-13:15 en op de woensdagavond van 17:00-20:00. De speeldag(en) zijn afhankelijk van de klasse waarin je speelt. Je kan je al inschrijven met een groep van 5 spelers, en de competitie start in februari. Klinkt dit nou als muziek in de oren? En wil jij je inschrijven met je vrienden? Mail dan snel naar internecompetitie@totelos.nl Je kan je inschrijven t/m 30 januari

English

Do you want to play futsal with your friends? Sign up for the Internal Futsal Competition! The Internal Futsal Competition takes place on Monday, Tuesday, Wednesday and Thursday afternoon from 11:45 till 13:15 and on Wednesday evenings from 17:00 till 20:00. The matchdays depend on the league you play in. You can already take part in the competition with a team of 5 players and the competition starts in February. So, are you interested? And do you want participate with you friends? Send an email to internecompetitie@totelos.nl The deadline for subscription is January 30th

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

⚽ TIT 2 ⚽

On Wednesday February 1st the second Totelos Internal Tournament was organized. In total 8 teams competed for the…
Lees Verder

Sportgala

Op dinsdag 14 november om 20:00 vindt het ESSF Sportgala plaats in Café Thomas op Stratumseind. Dames 1…