Wintersport 2022

Van vrijdag 11 tot zondag 20 maart gebeurde het eindelijk: StuWi 2022! 🎿🍻

Met 11 leden reisden we af naar La Foux d’Allos in de Franse Alpen om samen te genieten van het snowboarden, skiën en natuurlijk après-skiën. Ondanks dat er niet heel veel sneeuw lag, hebben we erg genoten van ons verblijf. Een slee race, cantus en themafeestjes maakte alles goed. Voor iedereen die deze reis heeft gemist: volgend jaar zijn we er weer bij met StuWi om van een andere legendarische reis naar de sneeuw te genieten!

English

From Friday the 11th of March, until Sunday the 20th of March it was finally happening: StuWi 2022!

With 11 members we went to La Foux d’Allos in the French Alps to enjoy some snowboarding, skiing and of course après-ski. Even though there was not much snow, we enjoyed our stay very much. A sledding competition, beer cantus and theme parties made up for it. For anyone who is sad that they did not join; next year we will be back with StuWi to organise another legendary holiday in the snow!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

🍻OKTEMBERFEST! 🍻

Last Tuesday, November 15th, the first AcCie event was organized. Subtly named: ‘Oktemberfest’! You heard that right: Oktemberfest…
Lees Verder

Introductieweek 2017

Vandaag een week geleden begon de introductieweek voor alle nieuwe studenten in Eindhoven. Nu het weekend voorbij is,…