D-Night


[For English see below]

Op maandag 28 februari vond het legendarische D-Night weer plaats. Voor de eerste keer in de geschiedenis heeft deze overdag doorgang gevonden, wat het eigenlijk D-afternoon maakte. Voor degene die D-Night niet kennen: het komt neer op een pracht combinatie van heel veel bier drinken en heel veel zaalvoetballen in je beste verkleedkleren! Na een intens toernooi heeft het team Pushpairaaa 2 gewonnen, maar ondanks deze tegenslag was het een erg geslaagd evenement. 
Een grote dank aan de commissie voor het organiseren, en dan natuurlijk nog een speciaal bedankje aan Boaz Kalkhoven, die het toernooi voor het vijfde jaar op rij heeft georganiseerd.


D-Night
On Monday the 28th the legendary D-night made it’s comeback after being canceled last year. However it was organised during the afternoon for the first time in history, making it D-afternoon. For those who don’t know D-night: it basically comes down to a combination of drinking beer in a costume while playing futsal! After an intense tournament the team of Pushpairaaa 2 emerged victourious, but even with this somewhat dissapointing result we can safely say that it was a most succesful event. Also a big thank you to the committee for organizing and a special thank you to Boaz Kalkhoven for his 5th year of organizing.

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Sportgala

Op dinsdag 14 november om 20:00 vindt het ESSF Sportgala plaats in Café Thomas op Stratumseind. Dames 1…
Lees Verder

New Members Activity

Tuesday 27th of September the New Members Activity took place! We first went to Laser Quest Eindhoven where…