Oer Hollandse Borrel

[For English see below]

Nu we dankzij de nieuwe versoepelingen weer een borrel konden organiseren, heeft Dames 4 een ontzettend leuke borrel georganiseerd.

Het thema was Hollands, waarbij iedereen in voorbereiding op carnaval al lekker verkleed kwam. Ook ‘t Lempke was prachtig versierd in het Nederlandse thema. Naast de standaard biertjes waren er ook nog Oudhollandse spelletjes te spelen. Zo kon je onder andere koekhappen, spijkerpoepen en snoep happen. En dan konden er bij het laatste spel ook nog mooie prijzen gewonnen worden, bestaande uit een paar Lempke munten. Hier ging Gijs Peters er met de winst vandoor. Al met al een erg geslaagde borrel.

Hopelijk tot de volgende!

—————————-

Typical Dutch Drink
Thanks to the new corona measures, it was allowed to come together again. Ladies 4 had organized a fun drink with the theme typical Dutch. Everybody dressed up which was good practice for carnival. ‘t Lempke was decorated in the corresponding colours orange, red, white and blue, and there were games like “spijkerpoepen”, “koekhappen” and “snoep happen”. Everybody became very competitive as there were some nice prices to win.
It was fun to see so many Totelossers again.

Hopefully till next time!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

⚽ TIT 1 ⚽

On Wednesday, November 8th, the first TIT (Totelo’s Internal Tournament) took place, where different teams from the Internal…