Die Mannschaft Algemeen Kampioen IC 2021/2022

English below

Op woensdag 29 juni vond het Algemeen Kampioenschap van de Interne Competitie plaats. Teams die als eerste of tweede eindigden in de hoogste divisies en de winnaars van eerdere Totelos Interne Toernooien mochten deelnemen. Dit resulteerde in een spannend toernooi met zaalvoetbal op hoog niveau! In totaal deden 8 teams mee, startend in twee verschillende poules. Dynamo Zaalgreb eindigde als eerste in poule A en Pru Pru Pru eindigde als tweede. In Poule B hadden BIG en Die Mannschaft een gelijk aantal punten behaald. Op basis van het doelsaldo eindigde BIG als eerste in poule B en Die Mannschaft als tweede. Na de poule wedstrijden werden de halve finales gespeeld waar Dynamo Zaalgreb speelde tegen Die Mannschaft en BIG speelde tegen Pru Pru Pru. Beide wedstrijden gingen gelijk op en waren erg spannend om naar te kijken. Uiteindelijk waren Pru Pru Pru en Die Mannschaft de gelukkige, beiden wonnen de wedstrijd met 1-0. In de finale bleek Die Mannschaft te sterk voor Pru ​​Pru Pru. Die Mannschaft won de finale met 3-0 en nam de beker mee naar huis. Bedankt aan alle teams en scheidsrechters voor het geslaagde toernooi! Hopelijk zien we jullie volgend collegejaar terug!

On Wednesday June 29, the General Championships of the Internal Competition took place. Teams that finished first or second in the highest leagues and the winners of previous Totelos Internal Tournaments were allowed to participate. This result in a exiting tournament with high level futsal! In total 8 teams participated starting in two different poules. Dynamo Zaalgreb finished first in poule A and Pru Pru Pru finished second. In Poule B, BIG and Die Mannschaft had equal points. Based on goal difference, BIG finished first in poule B and Die Mannschaft second. After the poule matches the semi-finals were played where Dynamo Zaalgreb played against Die Mannschaft and BIG played against Pru Pru Pru. Both games were evenly matched and very exciting to watch. In the end Pru Pru Pru and Die Mannschaft were the lucky ones, they both won the match with 1-0. In the final Die Mannschaft proved  too strong for Pru Pru Pru. Die Mannschaft won the final with 3-0, and took the cup home. Thanks to all teams and referees for making it a great tournament! Hopefully we will see you back next college year!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

BOEM 2017-2018!

Een jaar voorbij, een nieuwe BOEM! Met bloed, zweet en tranen in elkaar gezet door een gedreven commissie:…
Lees Verder

IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke…