🍻 Einde Zuipklassement 🍻

Afgelopen donderdag heeft de ZuipCie de prijsuitreiking verricht van dit jaars Zuipklassement. De winnaars werden tijdens de “Douchen met de Boys” borrel van T2 (vandaar de outfits) gekroond tot zuiphelden.

In het teamklassement heeft N8 hun imago behouden door aan de top te blijven en dus ook de beker mee naar huis te nemen! Heren, gefeliciteerd! 🍺De plek om 2 en 3 was spannend, maar deze strijd werd gewonnen door T3, met vlak erachter T5.

In het individuele klassement hadden we niemand anders dan deze persoon op plek 1 verwacht. Dames en heren, groot applaus voor Pim van de Ven! 👏🏼. Maar ook de nummer 2 en 3 hebben gestreden voor een podiumplek door N8’er Joren Hansen en onze eigen veur Nick de Boer!

We hopen jullie allemaal volgend seizoen weer in ‘t Lempke te zien voor een nieuwe strijd om de prijzen! Bedankt voor al jullie gezuip!🍻

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Oer Hollandse Borrel

[For English see below] Nu we dankzij de nieuwe versoepelingen weer een borrel konden organiseren, heeft Dames 4…
Lees Verder

IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke…