⚡Totelosser van de maand: mei ⚡

Vandaag roepen wij onze enige echte Nienke van den Berg, veel beter bekend als “Dinkie”, uit tot Totelossers van de maand mei! Nienke zit al jaren bij de vereniging, maar dit jaar heeft ze opnieuw bewezen een van onze trouwste leden te zijn, met name in de afgelopen maand.

In mei heeft Nienke tijdens ons grote toernooi IUTT alle deelnemers en toeschouwers voorzien van de leukste party’s en activiteiten.🥳 Ook heeft ze afgelopen weekend mede onze deelname aan de Batavierenrace georganiseerd. Niet alleen regelde ze dit evenement, ze liep zelf ook een etappe en zette een toptijd neer. Wie had dat verwacht?!

Daarnaast mogen we niet vergeten dat Nienke als oud-penningmeester dit jaar weer haar waardevolle advies geeft via het Financieel Toezicht. En nu de competitie voorbij is, kunnen we concluderen dat geen dame vaker betrokken was bij een doelpunt dan Nienke: maar liefst 64 keer! 🎯

Dinkie, ontzettend bedankt voor jouw inzet dit jaar en vooral de afgelopen maand!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

D-Night

[For English see below] Op maandag 28 februari vond het legendarische D-Night weer plaats. Voor de eerste keer…