A.s. vrijdag: ESZVV Totelos DA1 – VV Pernis DA1

Aanstaande vrijdag 8 september is het weer zover, het sterrenensemble van Dames 1 treedt in de landelijke beker aan tegen VV Pernis DA1. Wie zijn deze voetbaldames waar onze dames het tegen op moeten nemen?

VV Pernis is, je raadt het al, een voetbalclub uit Pernis (in de buurt bij Rotterdam). Het is een tegenstander van formaat, want afgelopen jaar heeft dit team zich bekroond tot kampioen van de eredivisie waar maar liefst 17 van de 20 wedstrijden gewonnen werden. Daarnaast hebben ze er net een internationaal toernooi opzitten in Portugal waar ze de finale hebben behaald, die met 3-0 van S.L. Benfica hebben verloren.

Onze eigen dames hebben natuurlijk geen introductie meer nodig, maar omdat het altijd fijn is dit benoemen: ESZVV Totelos dames 1 werden ongeslagen kampioen in de hoofdklasse, met een productie van maar liefst 215 goals, won de regionale beker en schopte het tot de halve finales van de landelijke beker.

Om 20:30 uur zal de wedstrijd aanvangen in het studentensportcentrum, Hal 1. Pak je Totelos trui uit de kast, kom naar het SSC en schreeuw onze dames naar een nieuwe monsterstunt, alle aanmoediging is welkom!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Overstappen.nl

De beste en goedkoopste autoverzekering voor studenten! Ben je student en heb je net je rijbewijs gehaald of…
Lees Verder

ZATT

This year, for the first time, we were able to enjoy the newest tournament of our association. ZATT had it’s…
Lees Verder

WisselALV

Op donderdag 26 september vond de WisselALV plaats. Tijdens deze vergadering maakte het 40e Bestuur plaats voor het…