A.s. vrijdag: ESZVV Totelos DA1 – VV Pernis DA1

Aanstaande vrijdag 8 september is het weer zover, het sterrenensemble van Dames 1 treedt in de landelijke beker aan tegen VV Pernis DA1. Wie zijn deze voetbaldames waar onze dames het tegen op moeten nemen?

VV Pernis is, je raadt het al, een voetbalclub uit Pernis (in de buurt bij Rotterdam). Het is een tegenstander van formaat, want afgelopen jaar heeft dit team zich bekroond tot kampioen van de eredivisie waar maar liefst 17 van de 20 wedstrijden gewonnen werden. Daarnaast hebben ze er net een internationaal toernooi opzitten in Portugal waar ze de finale hebben behaald, die met 3-0 van S.L. Benfica hebben verloren.

Onze eigen dames hebben natuurlijk geen introductie meer nodig, maar omdat het altijd fijn is dit benoemen: ESZVV Totelos dames 1 werden ongeslagen kampioen in de hoofdklasse, met een productie van maar liefst 215 goals, won de regionale beker en schopte het tot de halve finales van de landelijke beker.

Om 20:30 uur zal de wedstrijd aanvangen in het studentensportcentrum, Hal 1. Pak je Totelos trui uit de kast, kom naar het SSC en schreeuw onze dames naar een nieuwe monsterstunt, alle aanmoediging is welkom!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben…
Lees Verder

Lust(je)rum Skireis

De tweede week van het kwartiel betekende voor een twintigtal Totelossers zon, sneeuw en halve liters (mix). De…
Lees Verder

New Members Activity

Tuesday 27th of September the New Members Activity took place! We first went to Laser Quest Eindhoven where…