✨Lustrumgala🥂

Op 1 juni was het dan zo ver, het IXe Lustrumgala van E.S.Z.V.V. Totelos!🥂 Het Lustrumjaar is bijna op zijn einde en het is schitterend afgesloten met het gala. Met meer dan 100 gasten kwamen we bijeen bij Het Ketelhuis, de Grote Beek. Na leuke speeches van de Lustrumgala commissie, Marit en de LustrumBOEM commissie kon de band beginnen met spelen. 🎶

De band en de DJ maakten er allebei een enorm leuk feest van. Ook waren er veel oud-Totelossers aanwezig en het was leuk om zoveel bekende gezichten te zien. Totelossers en oud-Totelossers kwamen in de mooiste pakken en jurken naar het gala toe.✨ Ook is er, na aanleiding van de dansworkshop een tijdje terug, door veel Totelossers nog even salsa gedanst en waren de soepele heupen weer te zien.💃🏻

Het was een geweldig leuk feest dat door is gegaan tot diep in de nacht. We hopen nog meerdere jaren terug te blikken op dit mooie gala. Lustrumgala commissie bedankt voor de organisatie van dit onvergetelijke gala! We hopen iedereen over 5 jaar terug te zien voor het volgende Lustrumgala!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

🎶🍻N8 Cantus🍻🎶

Op vrijdag 26 mei organiseerde Totelos’ Afhankelijk Dispuut Heerencombinatie N8 i.o. zijn zevende editie van de N8 cantus…
Lees Verder

IUTT 2022

The past year was a year to wake the association up after the deep sleep called Covid-19. That…