De NZVB is een overkoepelende organisatie van competities zaalvoetbal in de regio Eindhoven. De NZVB laten circa 90 teams in de avonduren voetballen. Gemiddeld tussen de 700 en 1.300 voetballers per jaar. De organisatie (bestuur bestaande uit 5 leden) tracht zoveel als mogelijk rekening te houden met wensen van teams wat betreft speelavond, sporthal en tijdstip van spelen. 

De maandag is de wedstrijddag van de NZVB. Vaak speel je dan tegen bedrijven en vriendenteams. Het gros van de wedstrijden worden gespeeld in Eindhoven met een paar wedstrijden in Riethoven of Waalre.

Totelos N2

Achterste rij, v.l.n.r.: Lennard Ceelen, Rinke Giesen, Martijn Wildemans, Marcel Bosselaar

Voorste rij, v.l.n.r.: Niels Tiggelaar, Sven Westerop

Ontbreekt op foto: Miquel Chastre, Mika van Loon

Totelos N3

Achterste rij, v.l.n.r.: Gijs van der Schaaf, Pim de Haan, Tim Berends, Yann van Eijck, Indra Heerkens

Voorste rij, v.l.n.r.: Noah Stevens, Salim Achaoui, Ties van den Broek

Ontbreekt op foto: Niels van Acht

N3, een team dat is ingedeeld in een competitie die te hoog gegrepen was, presteert boven verwachting. Een team waarbij de helft van de spelers dit jaar pas is begonnen met zaalvoetbal. Als team zijn wij gemotiveerd om elke wedstrijd te verbeteren en te leren. Door regelmatig deel te nemen aan de tactiek training verbeteren wij ons spel. Wij zijn vastberaden het goed te doen en geven de volle honderd procent elke wedstrijd. Maar naast onze ambities op het veld is het in de derde helft ook altijd een succes. Een gezellige groep die het goed met elkaar kunnen vinden. We hebben nog een hoop wedstrijden te gaan dit seizoen en daar kijken wij met zijn allen naar uit. En samen zijn we het allemaal eens dat zolang we winnen van N8, we vanuit ons perspectief de competitie hebben gewonnen!

Totelos N4

Achterste rij, v.l.n.r.: Merlijn Schinkel, Thijs Roozenboom, Igor Koster, Naud Janssen, Jarno Soòs

Voorste rij, v.l.n.r.: Marijn Bikker, Max van Donkelaar

Ontbreekt op foto: Michel Otte

De mannen van N4, een mix van ervaren rotten en frisse nieuwkomers. De stijgende lijn is elke week te zien en levert regelmatig wedstrijden op waar geweldige doelpunten worden gescoord en de punten mee naar huis worden genomen. Eigenlijk is het zonde dat dit geweldige team niet aanschouwd kan worden op de velden van Indoor, maar dat er naar het verre Hazzo afgereisd moet worden om elke week goals te zien. Desondanks, staan de dinsdagavonden altijd garant voor gezelligheid aangezien N4 vaak als laatste van de kantine naar huis gaat. Misschien ook maar goed dat ‘t Hazzo ver weg ligt, dan kunnen de scouts van andere teams onze talenten tenminste niet wegplukken. Van stabiele middenmoter dit jaar naar een promotie kandidaat volgend seizoen, dat is zeker!

Totelos N5

Achterste rij, v.l.n.r.: Mitchel Hall, Max Goergen, Stijn Verbeek, Max de Sain

Voorste rij, v.l.n.r.: Luc Kraan, Victor Daniel Reyes Dreke, Joep van den Berg

Totelos N6

Voorste rij, v.l.n.r.: Lennard Ceelen (N2), Ethan Haynes, Joep van den Berg (N5), Max Borst, Jarth Vons, Koen Startenburg (N7), Martijn Wildemans (N2)

Ontbreekt op foto: Thom Coolen, Bram Besseling, Kahon Fung

N6 is een team dat samengesteld is uit spelers die dit seizoen zijn begonnen met zaalvoetbal bij Totelos. Daarom zijn de eerste wedstrijden van het seizoen niet altijd even makkelijk geweest. Desondanks is N6 druk bezig met het verbeteren van hun spel en daardoor maken ze het hun tegenstanders steeds moeilijker. Bij elke wedstrijd is de inzet maximaal en is de derde helft altijd een succes. Ondanks het feit dat N6 een nieuw team is, wordt N6 steeds hechter door aan vele activiteiten buiten de reguliere wedstrijden deel te nemen. Er zijn nog een hoop wedstrijden te gaan dit seizoen en N6 heeft er het volste vertrouwen in dat ze in deze wedstrijden punten gaan pakken.

Totelos N7

Achterste rij, v.l.n.r.: Niels van Acht, Boaz Voogt, Koen Starrenburg, Shreyansh Goyal, Tom Vervenne

Voorste rij, v.l.n.r.: Kez van Aaken, Daniel van den Bos

Totelos N8

Achterste rij, v.l.n.r.: Luka Kelder, Lars van Rijckevorsel, Joren “Hans” Hansen, Rogier Steenhof

Voorste rij, v.l.n.r.: Lars van Rijckevorsel, Ruben in de Braeck, Jesper van Ham (Mr. Datediner)