De NZVB is een overkoepelende organisatie van competities zaalvoetbal in de regio Eindhoven. De NZVB laten circa 90 teams in de avonduren voetballen. Gemiddeld tussen de 700 en 1.300 voetballers per jaar. De organisatie (bestuur bestaande uit 5 leden) tracht zoveel als mogelijk rekening te houden met wensen van teams wat betreft speelavond, sporthal en tijdstip van spelen. 

De maandag is de wedstrijddag van de NZVB. Vaak speel je dan tegen bedrijven en vriendenteams. Het gros van de wedstrijden worden gespeeld in Eindhoven met een paar wedstrijden in Riethoven of Waalre.

Totelos N1

Achterste rij, v.l.n.r.: Simon de Nooy, Daan van de Ven, Koen Jansen, Boaz Kalkhoven

Voorste rij, v.l.n.r.: Sebastian Spiteri, Bjorn La Haije, Pim van de Ven, Jeroen Bouwman

De heren van N1 laten elke week de tegenstander weer zien wat echt zaalvoetballen is…. althans dat proberen ze. Over het algemeen is er aan fanatisme binnen N1 geen tekort. Vooral het organiseren van een leuke borrel kan je overlaten aan dit team. Voetballend is het team aan het begin van het seizoen uitgebreid met een aantal creatieve spelers, waardoor de balans in het team beter is geworden. Dus de bovenkant van het rijtje is dit seizoen zeker het doel.

Totelos N2

Achterste rij, v.l.n.r.: Lennard Ceelen, Rinke Giesen, Martijn Wildemans, Marcel Bosselaar

Voorste rij, v.l.n.r.: Niels Tiggelaar, Sven Westerop

Ontbreekt op foto: Miquel Chastre, Mika van Loon

Totelos N3

Achterste rij, v.l.n.r.: Andras Szabo, Tim Berends, Salim Achaoui, Gijs van der Schaaf

Voorste rij, v.l.n.r.: Noah Stevens, Niels van den Broek, Mathijs Mientjes, Indra Heerkens

N3, een team dat is ingedeeld in een competitie die te hoog gegrepen was, presteert boven verwachting. Een team waarbij de helft van de spelers dit jaar pas is begonnen met zaalvoetbal. Als team zijn wij gemotiveerd om elke wedstrijd te verbeteren en te leren. Door regelmatig deel te nemen aan de tactiek training verbeteren wij ons spel. Wij zijn vastberaden het goed te doen en geven de volle honderd procent elke wedstrijd. Maar naast onze ambities op het veld is het in de derde helft ook altijd een succes. Een gezellige groep die het goed met elkaar kunnen vinden. We hebben nog een hoop wedstrijden te gaan dit seizoen en daar kijken wij met zijn allen naar uit. En samen zijn we het allemaal eens dat zolang we winnen van N8, we vanuit ons perspectief de competitie hebben gewonnen!

Totelos N4

Achterste rij, v.l.n.r.: Merlijn Schinkel, Jarno Soòs, Michel Otte, Naud Janssen, Jaron Englebert

Voorste rij, v.l.n.r.: Marco Vincencio, Max van Donkelaar, Thijs Roozenboom

De mannen van N4, een mix van ervaren rotten en frisse nieuwkomers. De stijgende lijn is elke week te zien en levert regelmatig wedstrijden op waar geweldige doelpunten worden gescoord en de punten mee naar huis worden genomen. Eigenlijk is het zonde dat dit geweldige team niet aanschouwd kan worden op de velden van Indoor, maar dat er naar het verre Hazzo afgereisd moet worden om elke week goals te zien. Desondanks, staan de dinsdagavonden altijd garant voor gezelligheid aangezien N4 vaak als laatste van de kantine naar huis gaat. Misschien ook maar goed dat ‘t Hazzo ver weg ligt, dan kunnen de scouts van andere teams onze talenten tenminste niet wegplukken. Van stabiele middenmoter dit jaar naar een promotie kandidaat volgend seizoen, dat is zeker!

Totelos N5

Achterste rij, v.l.n.r.: Luc Kraan, Max de Sain, Max van Donkelaar (N4), Lucas Ontal Urrutia (N6)

Voorste rij, v.l.n.r.: Aavardan Sundar, Ismail Bakass, Ernesto Borbon

Ontbreekt op foto: Victor Daniel Reyes Dreke, Dirk Schlief, Long Phan

Totelos N6

Achterste rij, v.l.n.r.: Lucas Ontal Urrutia, Max Goergen, Mitchell Hall, Nimr Abbasi, Björn Bergman

Voorste rij, v.l.n.r.: Marcel Bosselaar (N2), Sven Westerop (N2), Martijn Wildemans (N2), Joep van den Berg

Ontbreekt op foto: Stijn Verbeek, Ethan Haynes

N6 is een team dat samengesteld is uit spelers die dit seizoen zijn begonnen met zaalvoetbal bij Totelos. Daarom zijn de eerste wedstrijden van het seizoen niet altijd even makkelijk geweest. Desondanks is N6 druk bezig met het verbeteren van hun spel en daardoor maken ze het hun tegenstanders steeds moeilijker. Bij elke wedstrijd is de inzet maximaal en is de derde helft altijd een succes. Ondanks het feit dat N6 een nieuw team is, wordt N6 steeds hechter door aan vele activiteiten buiten de reguliere wedstrijden deel te nemen. Er zijn nog een hoop wedstrijden te gaan dit seizoen en N6 heeft er het volste vertrouwen in dat ze in deze wedstrijden punten gaan pakken.

Totelos N8

Achterste rij, v.l.n.r.: Bas van Oudenhoven, Lars van Rijckevorsel, Timo Beune, Rogier Steenhof, Gijs Liefrink

Voorste rij, v.l.n.r.: Luka Kelder, Jesper van Ham (Mr. Datediner), Joren “Hans” Hansen, Juul van Boxtel, Sam Smetsers