De Wissel-ALV en Constitutieborrel

FOUR HANDS MALE AND FEMALE TOAST WITH MUGS OF BEER

Waarde genodigden,

Bijna is het zover! Aanstaande donderdag 14 september zal het 39e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos het stokje overnemen van het huidige 38e bestuur. De Wissel-ALV zal na de training van start gaan om 20:15 in de vergaderzaal van het SSC. Vervolgens zal het oude én het nieuwe bestuur samen met de aanwezigen als een ware karavaan richting Stratumseind trekken om deze wisseling te vieren in ‘t Lempke.

Daarnaast wil het 39e bestuur deze feestelijke aangelegenheid ook samen met haar leden vieren tijdens de constitutieborrel. Deze heuglijke gebeurtenis zal plaats vinden op donderdag 12 oktober vanaf 21:00 uur in ‘t Lempke. De gehele avond zullen vele andere studenten(sport)verenigingen bij het nieuwe bestuur recipiëren. Hierbij kunnen zij jullie borreltalent natuurlijk goed gebruiken! ?

Hoogachtend,

Het 39e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos
Senna Kloosterman – Voorzitter
Demi Bouwmans – Secretaris
Bente Derks – Penningmeester
Maurice Goossens – Commissaris KNVB
Boaz Kalkhoven – Commissaris NZVB
Frenk Cleven – Commissaris Interne Competitie

 

 

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

New Members Activity

Tuesday 27th of September the New Members Activity took place! We first went to Laser Quest Eindhoven where…