39e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos geïnstalleerd

Op donderdag 14 september jongstleden, heeft de ALV ingestemd met de installatie van het 39e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos en het afzwaaien van het 38e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos. Na de presentatie van het jaarverslag en de eindafrekening van het seizoen 2016/2017, was voor het 38e bestuur de tijd gekomen om afscheid te nemen als het verenigingsbestuur. Het 38e bestuur werd bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar door de aanwezige leden, A&T en FT, waarin zij getypeerd werden als een bestuur met een rood-wit hart en het afgelopen seizoen voor elkaar heeft gekregen om Totelos een meer professionele uitstraling te geven met de hernieuwing van het logo en een splinternieuwe website.

Vervolgens was het tijd van de bestuurswissel aangebroken, dat moment waar zowel het 38e als 39e bestuur de gehele ALV reikhalzend naar uit hadden gekeken. Met zelfverzekerde hamerslagen wist de nu oud-voorzitter Nina Post haar eigen bestuur en zichzelf te dechargeren en de bestuurstaken over te dragen aan de nieuwe voorzitter Senna Kloosterman en haar 5 metgezellen. Een heldere presentatie volgde, waarin de sportieve- en recreatieve ambities voor het aankomende seizoen werden uitgesproken. A&T had bij monde van de oud-secretaris nog wat aanbevelingen en gelukwensen, waarna de avond zich verplaatste naar Café ’t Lempke waar de avond tot ver na sluitingstijd nog onrustig bleef.

Samenstelling van het 39e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos
Voorzitter: Senna Kloosterman
Secretaris: Demi Bouwmans
Penningmeester: Bente Derks
Commissaris KNVB: Maurice Goossens
Commissaris NZVB: Boaz van Kalkhoven
Commissaris Interne Competitie: Frenk Cleven

V.l.n.r.: Frenk, Bente, Demi, Senna, Maurice, Boaz

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2018

~English below~ Beste leden, Het leukste Totelos toernooi van het jaar komt er weer aan: ‘I.U.T.T.’. Voor de…
Lees Verder

Word Totelosser!

Kom jij ook zaalvoetballen bij de leukste studenten sportvereniging van Eindhoven? Voor iedereen is er plek bij Totelos,…
Lees Verder

Wintersport 2022

Van vrijdag 11 tot zondag 20 maart gebeurde het eindelijk: StuWi 2022! 🎿🍻 Met 11 leden reisden we…