Geen ledenweekend maar wel een beerpong toernooi

Helaas kon het ledenweekend, door de aangescherpte Corona maatregelen geen doorgang vinden. Gelukkig is er toch in samenwerking met de AcCie en een deel van de ledenweekend commissie een fantastisch, geheel Corona proof alternatief opgezet.

Om toch spreekwoordelijk ‘onze koppen er vanaf te zuipen’ vond zaterdag 20 november om stipt 20:00 uur het one and only Totelos Beerpong toernooi plaats. Verschillende Totelossers hadden hun huis beschikbaar gesteld als arena waarin andere Totelossers de strijd met elkaar aan zijn gegaan om de felbegeerde titel ‘Beste Beerponger van de vereniging’ te bemachtigen!

Bij elk huis begon een groepje van vier Totelossers een onderlinge strijd, waarna de beste nummers 1, beste nummers 2, beste nummers 3 en beste nummers 4 elkaar in een ander huis voor de finale tegenkwamen. Zoals wel vaker bij spelletjes heeft de een alleen net wat meer geluk dan de ander, zo blijkt…

Het was een zeer geslaagde avond waar uiteindelijk Juul er met de titel vandoor is gegaan! Hopelijk tot bij nog veel meer evenementen.

Note: het evenement is geheel Corona proof uitgevoerd. Er zijn steeds per huis maximaal 4 mensen op bezoek geweest.

0 Shares:
You May Also Like