Sfeerimpressie introductieweek 2018

Dat was voor ons Totelossers het weekje wel weer! 5 dagen lang hebben onze leden de nieuwe studenten welkom mogen heten in het prachtige Eindhoven en hen kennis laten maken met alles wat onze vereniging te bieden heeft! Daarnaast hebben de Totelossers ook zelf de portemonnee getrokken en de lokale horeca weer een financiële impuls gegeven om ook daar te laten zien dat het nieuwe seizoen bijna weer van start zal gaan!

De maandagochtend op het limbopad kwam voor de meesten wat te vroeg en ook dit jaar moesten onze enthousiaste stickeraars het zonder hun stickers stellen. Het werd dus strooien met flyerse om de aandacht te trekken, maar dat mocht de pret niet drukken. De spanning sprong uit de gezichten van de langsstromende introkoters, razend benieuwd als ze waren om hun papa’s en mama’s te mogen ontmoeten en eindelijk te mogen ontdekken wat Totelos is.

Op dinsdag konden alle leden genieten van de wonderschone rode bolide die ons introteam kwam versterken. Een spectaculaire Peugeot 106 van slechts 18 lentes jong werd door onze voetbalfanaten flink onder handen genomen en van ons schitterende logo en slogan voorizen die ook trots op de nieuwste introshirts prijkte.

Woensdag stonden onze leden op het hockeyveld, waar zij furore maakten op het geïmproviseerde voetbalveldje en zich van hun tactisch en technisch beste kant lieten gelden. Een enorm opblaasdartbord was ook verrezen op het hockeyveld, waar menig introkind en ouder hun geluk beproefden en probeerden zo’n felbegeerd zakje chips binnen te slepen door de bal middenin het dartbord te plaatsen. Ook de auto was weer ter plaatse en moest daar de sloopdrang van enkele leden lijdzaam ondergaan tot zij het doelwit van deze drang verplaatste naar de eigen levers.

Zoals ieder jaar waren de introductietrainingen stijf uitverkocht en stond Hal 1 van het SSC vol met sjaarsjes die hun kater, als gevolg van drie dagen pils kantelen, probeerden weg te voetballen. De escalatie op donderdag bereikte ook nieuwe hoogtes en er waren dan ook afterparty’s nodig om de Totelossers te kunnen voorzien in hun honger naar vloeibare boterhammen.

Al dat biergeweld weerhield de Totelossers er echter niet van om ook op vrijdag zich nog een keer van hun beste kant te laten zien bij het afsluitende feest. Ondanks dat de sleet er echt wel op zat na vier avonden op rij pinten tikken, moesten de munten gewoon weer op en de levers gewoon weer nat. Met deze dubbele missie werd de introductieweek bijzonder feestelijk en minder dan helder afgesloten en konden onze leden met een goed gevoel het weekend in!

We hopen dat iedereen, wel of niet aangemeld als nieuw lid, heeft kunnen genieten van de introductieweek en van onze aanwezigheid. Wij vonden het prachtig om jullie allemaal te ontmoeten en hopelijk zien we jullie snel terug in de zaal, of in de kantine die daarna ongetwijfeld vol nieuwe gezichten zal zitten!

0 Shares:
You May Also Like