Constitutieborrel

Op dinsdag 15 oktober vond de Constitutieborrel van het 41e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos plaats. Gedurende deze borrel hadden de Totelos teams, andere besturen en vrienden de mogelijkheid om het nieuwe bestuur te feliciteren met hun aantreden.

De avond begon rustig maar rond 22:00 was de ruimte al goed gevuld. Het 41e Bestuur heeft de hele avond naar mooie verhalen mogen luisteren en leuke cadeautjes mogen ontvangen. Uiteraard werd er elke keer ook een (lekker) shotje voorgeschoteld. In het begin van de avond deed iedereen van het bestuur nog enthousiast mee maar naarmate de avond vorderde werden sommige shotjes bij elkaar ontnomen; wat misschien maar beter was.

Een zeker bestuurslid heeft het zelfs voor elkaar gekregen om van (bijna) elk team of bestuur het soort shotje te noteren; een hele prestatie op zich.

Helaas is er tijdens deze avond ook geprobeerd om te brassen; zowel dingen als personen maar dat was gelukkig niet allemaal even succesvol. Er staan ons echter wel mooie tegenprestaties tegemoet maar hiermee hopen we onze banden met andere sportverenigingen te versterken.

Al met al bedankt het 41e Bestuur hierbij alle aanwezigen. Het was een mooie en (on)vergetelijke avond!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Sportgala

Op dinsdag 14 november om 20:00 vindt het ESSF Sportgala plaats in Café Thomas op Stratumseind. Dames 1…
Lees Verder

Commissieavond

Natuurlijk draait Totelos voornamelijk om het schitterende zaalvoetbal, maar dat is bij lange na niet alles. Totelos organiseert…