Halfjaarlijkse ALV E.S.Z.V.V. Totelos

Donderdag 21 februari was het dan zo ver, de halfjaarlijkse ALV vond plaats. Vele andere verenigingen hadden ook hun ALV’s gepland, hierdoor kon die van ons helaas niet plaatsvinden op het SSC. Hierdoor weken we uit naar Metaforum, met het directe gevolg dat het een korte vergadering moest worden. Waar het bestuur een rommelige voorbereiding kende, verliep ook de start van de vergadering niet vlekkeloos. Er moest nog één ding uitgeprint worden, echter was het printtegoed van onze KNVB commissaris op. De vergadering kon wel beginnen en het afgelopen jaar werd gepresenteerd.

Vooral de digitalisering van Totelos is opvallend. In het afgelopen halfjaar zijn Slack en GSuite geïntroduceerd binnen de gehele vereniging. Daarnaast heeft de T-Mail weer zijn herintreden gedaan en met succes. Financieel staan we er ook zeer goed voor, waarna we uitkwamen bij het vernieuwde Huishoudelijk Reglement, deze werd unaniem aangenomen met nog enkele wijzigingen. Uiteindelijk volgende nog een motie die ervoor zorgde dat Inge Hoedemakers een vliermuis ad moet doen tijdens D-Night. Uiteindelijk eindigde de vergadering met het clublied om vervolgens met een groep richting ’t Lempke te trekken en daar nog een paar biertje te nuttigen.

0 Shares:
You May Also Like