D-Night 2019: Battle of the Sexes

Op de donderdag voor carnaval namen 24 ietwat aangeschoten teams het tegen elkaar op tijdens D-Night, het Totelos carnavalstoernooi. Ieder jaar opnieuw wordt met dit toernooi de carnavalsweek ingeluidt. Dit jaar was het thema ‘Battle of the Sexes’. Dit betekende dat er teams rondliepen waarbij iedereen als vrouw verkleed was, ondanks dat er ook mannen in het team zaten. Andere kledij die voorbij kwam waren engeltjes, safari rangers of cheerleaders.

Naast voetballen kon men tussen de wedstrijden door uitrusten onder het genot van een biertje. Naarmate de avond vorderde, begon men hierdoor echter steeds meer ballen te missen. Mogelijk omdat ze twee of drie ballen begonnen te zien. Tijdens de gehele avond werden alle deelnemers in het gereel gehouden door het bestuur dat zich verkleed had als politieagenten. Desondanks, bleek dat Totelossers ook aangeschoten alsnog kunnen voetballen. Aan het eind van de avond mocht één van de deelnemende Totelos teams zich namelijk winnaar noemen. Op de foto een deel van dit team eerder op de avond. Iedereen bedankt voor hun deelname en tot volgend jaar!

Een deel van Mein Bergkampf, de winnaars van D-Night 2019

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Totelos Cup 2019

Al decennia lang worden de rijpste en lekkerste tomaten geteeld in Nederland. Deze overheerlijke en sappige groente is…
Lees Verder

WisselALV

Op donderdag 26 september vond de WisselALV plaats. Tijdens deze vergadering maakte het 40e Bestuur plaats voor het…