Totelossers in Quarantaine – Bo Aben

Vanwege de maatregelen rondom de uitbraak van het Coronavirus kunnen Totelossers niet meer doen waar ze het best in zijn: Zuipen Zaalvoetballen. Door de sluiting van het SSC en het afgelasten van alle wedstrijden hebben veel Totelossers plotseling een hoop vrije tijd. Nu rest slechts één grote vraag: Wat doet de gemiddelde Totelosser nu alles op slot zit? Om hier een antwoord op te geven is er een nieuwe rubriek in het leven geroepen; “Totelossers in Quarantaine”. Ditmaal vertelt Bo Aben ons wat ze allemaal doet in haar vrije tijd én wat Bambi spotten is.

Wat mij bezighoud in quarantaine tijd? Ik ben eigenlijk wel blij dat er nog best wel wat dingen over zijn gebleven van de pre-quara tijd. Ik heb m’n werk nog en m’n stage en help een aantal daagjes uit in het ziekenhuis. Daarnaast heb ik eindelijk wat tijd om wat dingetjes te doen die altijd zijn blijven liggen. Ik ben nu bijvoorbeeld begonnen met hardlopen, ga toch eindelijk die Indische afhaalmaaltijd eens proberen en ben van plan binnenkort te beginnen aan een foto album voor opa. Veel bellen en houseparty-en, wandelen met of zonder hondje en bambi’s spotten doe ik ook veel.

Zo gaan de weekjes toch wel snel voorbij, de hoeveelheid milka oreo choco helaas ook. En er is nog genoeg tijd om wat inspiratie op te doen. Misschien ga ik binnenkort toch eens werken aan m’n baking skills of vul ik die hoeveelheid vitamine D ff aan. (Pb’s met tips zijn altijd welkom). We komen er wel weer doorheen en wie weet, met een beetje geluk hebben we nog eens mooie zomer. Ik ben benieuwd naar wat de rest allemaal doet. Hou je goed en hou afstand!

0 Shares:
You May Also Like