Totelossers in Quarantaine – Syben van der Meer

Vanwege de maatregelen rondom de uitbraak van het Coronavirus kunnen Totelossers niet meer doen waar ze het best in zijn: Zuipen Zaalvoetballen. Door de sluiting van het SSC en het afgelasten van alle wedstrijden hebben veel Totelossers plotseling een hoop vrije tijd. Nu rest slechts één grote vraag: Wat doet de gemiddelde Totelosser nu alles op slot zit? Om hier een antwoord op te geven is er een nieuwe rubriek in het leven geroepen; “Totelossers in Quarantaine”. Onze 2 meter lange penningmeester Syben zal ons deze keer blij maken met een mooi stukje waar de gemiddelde toch artistieke Totelosser zich wel in zal kunnen vinden.

Inspiratie opdoen aan de hand van de tijgerobsessie van een vriendin. Het opzoeken van een voorbeeld op google afbeeldingen. Het voorbeeld een paar keer natekenen op papier. Een nieuw voorbeeld zoeken. Erachter komen dat deze beter is dan de eerste. Dit voorbeeld uittekenen op papier. Uit de losse pols op doek beginnen. Erachter komen dat je te groot bent gaan schilderen. Het past niet op het doek. Er helemaal klaar mee zijn. Het laten liggen.

Dan. Corona. Ineens weer tijd om het op te pakken. En nu goed. De eerste lijnen met potlood uitzetten. Kijken. Meten. Passen. Tekenen. Het zetten van de eerste penseelstreken. Meten. Passen. Uittekenen. Nieuwe technieken uitproberen op het negatief (de zwarte achtergrond). Nieuwe technieken uitoefenen. Een super vette onderkaak neerzetten. Juichen. Dansen. Schaamteloos want home alone. En verder. Meten. Passen. Uittekenen. Nieuwe technieken uitproberen op negatief. Dan toepassen. Een herhaaldelijk proces. Een week lang. Dan. Resultaat. Adembenemend. Al zeg ik het zelf.

Trots als een pauw. Blij als een kind.

Ohja, en schaamteloze reclame voor een ander project tijdens deze quarantaine:
https://www.youtube.com/watch?v=7EpMMkHfhAc

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

⚽ TIT 1 ⚽

On Wednesday, November 8th, the first TIT (Totelo’s Internal Tournament) took place, where different teams from the Internal…
Lees Verder

🍻⚽TOFT⚽🍻

During the first weekend of the new year, Totelos traditionally travelled to Tilburg with a large group to…
Lees Verder

⚽IUTT 🍺

Last week, we had the honor of hosting Totelos’ greatest external tournament: IUTT! 🌟 Wednesday kicked off with…