Nu het 42e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos inmiddels al een tijdje officieel bezig is, willen wij ons graag aan jullie voorstellen!

Beginnend met onze Voorzitter: Hoii lieve leden! Ik ben Ruby en ben dit seizoen voorzitter van het 42ste bestuur van E.S.Z.V.V. Totelos. Ik ben 20 jaar oud en zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Bouwkunde. Naast dat ik heel af en toe studeer ben ik vaak te vinden op het SSC. Ik houd ervan om actief bezig te zijn en te sporten. Voetballen in de zaal is natuurlijk hetgeen wat ik het allerliefste doe. Ik speel momenteel in dames 2 en ondanks dat de winst ons dit seizoen nog niet zoveel gegund is, denk ik dat we er een mooi seizoen van kunnen gaan maken, als we weer de zaal in mogen. Als ik naast het voetballen (en studeren) nog tijd over heb doe ik graag (wat) biertjes met gezellige mensen. Ik hoop ook binnenkort met jullie snel weer wat te kunnen drinken in de kantine!

Onze Secretaris: Heyhoi! Ik ben Daniek en ik zal dit seizoen de rol van secretaris van het 42e bestuur vervullen. Ik ben 19 jaar en ben bezig met mijn tweede jaar van de Computer Science bachelor.Sinds ik een jaar geleden naar Eindhoven ben gekomen, zet ik mijn zaalvoetbaltalenten in bij dames 4 en dat ging dit seizoen best aardig, we hebben zelfs al wat puntjes gepakt. Hopelijk kunnen we snel deze lijn doorzetten.Naast zaalvoetbal en studie vind ook ik het leuk om af en toe een drankje te doen, dan wel in het SSC, dan wel in ‘t Lempke en momenteel met huisgenootjes op mijn studentenkamer. Ik heb, ondanks de omstandigheden, veel zin in komend jaar en ik geloof dat we er hoe dan ook een mooi jaar van gaan maken. Hopelijk kunnen we elkaar snel zien!

Onze Penningmeester: Hallo iedereen! Mijn naam is Jan en ik ben dit seizoen de Penningmeester van het 42e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos. Ik ben 22 jaar en ben op het moment bezig met het afronden van de laatste paar vakken van de Bachelor Applied Mathematics. Ik heb sinds kleins af aan getennist en in het 1e jaar van mijn studie ben ik met tafeltennis begonnen. Na 2 jaar tafeltennissen vond ik het tijd worden voor iets nieuws en dat is het moment geweest waarop ik mijn passie voor zaalvoetbal heb ontdekt. Naast sporten speel ik graag spellen (zowel bordspellen als videogames). Ik speel graag gitaar en daar wil ik dan ook nog wel eens bij zingen. Ook zal je mij (zodra het weer mag) af en toe vinden in de SSC kantine of ’t Lempke om een drankje te doen. Ik denk dat we ondanks de huidige omstandigheden toch een ontzettend leuk jaar gaan hebben en hopelijk tot snel!

Onze Commissaris KNVB: Hoi allemaal!Ik ben Mayra en dit seizoen ben ik de commissaris KNVB van het 42e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos. Ik ben 21 jaar en ben, na 3 jaar MBRT, net begonnen aan mijn tweede bachelor Technische Natuurkunde. Na 12 jaar veldvoetbal te hebben gespeeld, vond ik het vorig jaar wel tijd voor een nieuwe uitdaging, namelijk: zaalvoetballen! Ondanks dat mijn kwaliteiten op het veld helaas niet welkom zijn in de zaal, heb ik het wel enorm naar mijn zin en probeer ik het zaalvoetballen onder de knie te krijgen. Naast sporten vind ik gamen erg leuk en houd ik ervan om af en toe een drankje te doen in het SSC of ’t Lempke. Ik hoop dit dan ook snel weer te kunnen doen met jullie!

Onze commissaris NZVB: Hoi iedereen! Ik ben Pim en ik vervul dit seizoen de rol van Commissaris NZVB van het 42e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos. Ik ben 23 jaar (hiermee de Nestor van het bestuur) en ben net begonnen aan mijn master in Automotive Technology. Ik heb 14 jaar op het veld gevoetbald en ben ondertussen al aan mijn 4e jaar bij Totelos bezig. Ik speel zowel in de KNVB als de NZVB competitie in T4 en N1. Fun fact, ik heb een tweelingbroer, Daan, die vorig jaar deel uitmaakte van het 41e bestuur. Naast zaalvoetballen speel ik graag piano en zing ik daar af en toe bij. Ook vind ik het leuk om met mijn club- en bestuursgenoten een avondje te gamen of (drank)spelletjes te spelen. Dit laatste hoop ik weer snel te kunnen doen in het SSC of ‘t Lempke. Hopelijk kom ik je daar een keer tegen!

Tot slot, onze Commissaris Interne Competitie: Joo, mijn naam is Rick en ik ben dit seizoen de Commissaris van de Interne Competitie. Ik ben 22 jaar oud, en zit in mijn laatste jaar van mijn studie International Business.Voetbal is altijd een groot onderdeel van mijn leven geweest, maar zaalvoetballen doe ik pas sinds vorige zomer. Bij mijn inschrijving werden mijn talenten direct herkend, en ik werd ingedeeld bij de heren van T9. Al snel maakte ik de overstap naar T5 en vervolgens T2, en dit seizoen ben ik te bewonderen op de bank van T1.De eerste maanden in bestuur 42 zijn me ontzettend goed bevallen. Ik leer veel mensen kennen en maak graag een praatje met iedereen in en om het veld. Natuurlijk is het jammer dat er bij alle CoBo’s, toernooien en andere evenementen nu nog een groot vraagteken staat. Maar we gaan er gewoon het beste van maken toch?

Namens heel bestuur 42: laten we er dit jaar een heel mooi jaar van maken en hopelijk tot snel!

0 Shares:
You May Also Like