Team Eindhoven wint GNSK 2018

Afgelopen weekend vond in Wageningen de 60e editie van het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap plaats. Helaas was er alleen een toernooi voor veldvoetballers. Maar toch waren er vijf Totelos dames geselecteerd voor dit team: Vivian Verhaert, Leontien Cremers, Izy Janssens, Bente Derks en Senna Kloosterman. Op vrijdagavond was het programma al goed volgepland: drie wedstrijden van 20×20 minuten in vier uur tijd. Nadat de laatste poulewedstrijd op zaterdagochtend werd gespeeld mocht team Eindhoven zich poulewinnaar noemen en dus kwam het in de halve finale uit tegen team Enschede. Team Eindhoven schoot uit de startblokken en stond bij rust al 3-0 voor. Ook deze wedstrijd werd winnend afgesloten, dus wachtte Nijmegen in de finale. Maar Nijmegen speelde deze wedstrijd niet, omdat ze maar 10 fitte spelers hadden. Dit betekent dat de toernooiwinst voor Team Eindhoven was!


Eerste rij: Teun, Girtje, Robin, Laura, Aline, Samantha, Izy, Sanne en Demi (v.l.n.r.)
Tweede rij: Janiek, Leontien, Xenia, Bente, Vivian, Iris, Senna en Laura (v.l.n.r.)

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke…
Lees Verder

Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben…
Lees Verder

Keepers gezocht!

Heb jij snelle reflexen, een onverschrokken karakter en een hekel aan tegendoelpunten? Dan zijn wij op zoek naar…