Totelos Moment van het Jaar 2020 – deel 1

Voor velen was 2020 een jaar om snel te vergeten. Maar bracht de vorige jaargang dan geen enkel memorabel moment met zich mee? Deze Totelossers vonden van niet! Wij vroegen ze om te beschrijven wat hun favoriete Totelos moment van 2020 was. In deel 1 blikken we terug met Cars, Frenk, Sophie en Sam.

Cars Van Otterlo (T7)

“Het mooiste totelos moment van 2020 voor mij is toch wel het eindejaarstoernooi, waarbij we na een lange periode van weinig voetbal en gezelligheid toch weer bij elkaar mochten komen met een kleine groep om te shinen met ons voetbaltalent. Het voelde weer als een donderdagavond, als we na de training de tank konden bijvullen met een lekkere borrel en een goede afsluiting van de avond.”

Frenk Cleven (T2 & N8)

“Het afgelopen jaar kende weinig hoogtepunten, maar mijn favoriete Totelos moment moet toch wel de wintersport zijn geweest. Met een kleine, diverse groep hebben we de Italiaanse alpen een week volledig op zijn kop kunnen zetten! We hebben veel kilometers geskied maar nog meer meters pils naar binnen geknald. Het bleek de opmaat naar een nog heftigere carnaval, waarna ik toch wel een paar weken moest bijkomen. Volgend jaar weer!”

Sophie Danckaarts (D2)

“Een van mijn favoriete momenten was het damesweekend. Net voor de eerste lockdown hebben we nog een gezellig weekend gehad in Loon op Zand. Ook eigenaresse Inge vond het erg leuk dat wij er waren. Ze stond ‘s avonds dan ook onverwachts midden op de dansvloer in het huis. Op de laatste dag kwam ze nog even afscheid nemen. Gelukkig had ze niet door dat er nog twee plakken boterhamworst op het raam geplakt zaten van de avond ervoor .

Verder waren de avonden in ’t Lempke ook altijd geslaagd. Ik mocht dit jaar zelfs kennismaken met een nieuwe snack: het broodje kaassoufflé, bedankt Gijs (Liefrink – red.)!”

Sam Smetsers (T3 & N8)

“De vrijwilligers BBQ, omdat ik daar vrijwel iedereen zag die in mijn bestuursjaar aan Totelos had bijgedragen en ze daarvoor kon bedanken. Daarnaast was het één van de weinige covid momenten waarop we gezamenlijk met zijn allen hebben gezopen.”

Slotwoord: Bedankt voor jullie inzendingen, laten we hopen dat 2021 nog veel meer leuks met zich meebrengt! Wil jij ook jouw moment van het jaar delen? Stuur even een berichtje naar een van de bestuursleden.

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

🎶🍻N8 Cantus🍻🎶

Op vrijdag 26 mei organiseerde Totelos’ Afhankelijk Dispuut Heerencombinatie N8 i.o. zijn zevende editie van de N8 cantus…