Nieuwe damestrainer

Sinds het nieuwe seizoen 2019/2020 hebben de dames een nieuwe train(st)er. De voormalig trainer, Raymond Starke heeft heel wat jaren de dames mogen trainen en zeker niet zonder succes. Dames 1 is drie keer achter elkaar kampioen geworden en wisten meerdere malen de KNVB Beker te winnen. Stuk voor stuk prestaties om trots op te mogen zijn!

Naast het coachen van Dames 1 heeft Raymond zich ook net zo vol ingezet voor Dames 2, 3 en 4. De leerzamen oefeningen en goede tips maakte niet alleen zijn trainingen, zijn humor kenmerkte ook altijd zijn trainingen.

Gelukkig is Raymond nog niet helemaal weg bij Totelos aangezien hij op dinsdag de gemixte training geeft en om de week de technische en reguliere training bij de mannen op de donderdag leidt.  

De nieuwe damestrainster Melissa Grunewald speelde voorheen bij Dames 1 maar heeft nu de rol van trainster op zich genomen. Naast het trainen van Dames 1 t/m 4, coacht Melissa Dames 1 bij hun wedstrijden. Met haar ervaring en successen moet dat helemaal goed komen!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

TOFT 2016

Afgelopen weekend was er een grote afvaardiging van Totelos bij TOFT in Tilburg. Het werd een fantastisch toernooi…
Lees Verder

⚽️TIT2⚽️

On Wednesday, January 31, TIT (Totelos Internal Tournament) took place for the second time. Once again, 8 teams…
Lees Verder

WisselALV

Op donderdag 26 september vond de WisselALV plaats. Tijdens deze vergadering maakte het 40e Bestuur plaats voor het…