Nieuwe damestrainer

Sinds het nieuwe seizoen 2019/2020 hebben de dames een nieuwe train(st)er. De voormalig trainer, Raymond Starke heeft heel wat jaren de dames mogen trainen en zeker niet zonder succes. Dames 1 is drie keer achter elkaar kampioen geworden en wisten meerdere malen de KNVB Beker te winnen. Stuk voor stuk prestaties om trots op te mogen zijn!

Naast het coachen van Dames 1 heeft Raymond zich ook net zo vol ingezet voor Dames 2, 3 en 4. De leerzamen oefeningen en goede tips maakte niet alleen zijn trainingen, zijn humor kenmerkte ook altijd zijn trainingen.

Gelukkig is Raymond nog niet helemaal weg bij Totelos aangezien hij op dinsdag de gemixte training geeft en om de week de technische en reguliere training bij de mannen op de donderdag leidt.  

De nieuwe damestrainster Melissa Grunewald speelde voorheen bij Dames 1 maar heeft nu de rol van trainster op zich genomen. Naast het trainen van Dames 1 t/m 4, coacht Melissa Dames 1 bij hun wedstrijden. Met haar ervaring en successen moet dat helemaal goed komen!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Totelos Cup 2019

Al decennia lang worden de rijpste en lekkerste tomaten geteeld in Nederland. Deze overheerlijke en sappige groente is…
Lees Verder

Commissieavond

Natuurlijk draait Totelos voornamelijk om het schitterende zaalvoetbal, maar dat is bij lange na niet alles. Totelos organiseert…