ICT Group: nieuwe sponsor van E.S.Z.V.V. Totelos

ICT Group is een toonaangevende Europese leverancier van oplossingen voor industriële technologie. De wereld om ons heen verandert snel en digitale transformatie heeft een aanzienlijke impact op onze manier van leven en zakendoen. Dit biedt een enorm potentieel om de wereld slimmer te maken en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Voor meer informatie, neem een kijkje op de website: https://jobs.ict.eu/nl

“De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers is voor ICT Group heel belangrijk. Daarnaast wordt vitaal en in beweging blijven gestimuleerd en daarbij wordt er ook altijd gekeken naar interessante initiatieven van medewerkers rondom dit onderwerp” aldus ICT Group.

Op deze manier is er een sponsorschap gekomen tussen ICT Group en E.S.Z.V.V. Totelos. Op initiatief van oud bestuurslid Sam Smetsers, Software engineer bij ICT Group en spelend lid bij N8, is de sponsoring tot stand gekomen. Sinds kort prijkt daarom het logo van ICT Group op de hesjes van de Interne Competitie, dé studenten zaalvoetbal competitie voor studenten van de TU/e en Fontys.

Wij zijn erg blij met de sponsoring, en samenwerking met ICT Group. Door de bijdrage van ICT Group zijn wij in staat om zaalvoetbal onder studenten van de TU/e en Fontys te blijven stimuleren.

Wij willen ICT Group hiervoor hartelijk bedanken, en kijken uit naar de toekomstige samenwerking!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

D-Night

[For English see below] Op maandag 28 februari vond het legendarische D-Night weer plaats. Voor de eerste keer…
Lees Verder

IUTT 2018

~English below~ Beste leden, Het leukste Totelos toernooi van het jaar komt er weer aan: ‘I.U.T.T.’. Voor de…
Lees Verder

⚽Copa Famigos⚽

Afgelopen zaterdag is Totelos afgereisd naar Nijmegen voor de Copa Famigos van @moradocf Een dag gevuld met voetbal,…