🎶🍻N8 Cantus🍻🎶

Op vrijdag 26 mei organiseerde Totelos’ Afhankelijk Dispuut Heerencombinatie N8 i.o. zijn zevende editie van de N8 cantus voor de rest van de vereniging in café ‘t Rozenknopje. De liederen werden uit volle borst meegezongen en de orde zag er streng op toe dat iedereen zich netjes gedroeg tijdens de cantus. Zo werden ook de nodige straffen uitgedeeld wat zorgde voor groot vermaak in de zaal gevuld met wel 60 Totelossers.

De vele Ad Fundum die om de oren vloog van de deelnemers had als resultaat dat voor menig Totelosser de fietsrit naar huis een stuk moeizamer zou zijn dan gedacht. Een succesvolle cantus waarbij men nu al uitkijkt naar de N8e Cantus volgend jaar!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Pusphaira IT

Op 14 september vond het jaarlijkse IT van Pusphaira plaats. Voor degene die hier nog nooit van hebben…
Lees Verder

D-Night

[For English see below] Op maandag 28 februari vond het legendarische D-Night weer plaats. Voor de eerste keer…