🎶🍻N8 Cantus🍻🎶

Op vrijdag 26 mei organiseerde Totelos’ Afhankelijk Dispuut Heerencombinatie N8 i.o. zijn zevende editie van de N8 cantus voor de rest van de vereniging in café ‘t Rozenknopje. De liederen werden uit volle borst meegezongen en de orde zag er streng op toe dat iedereen zich netjes gedroeg tijdens de cantus. Zo werden ook de nodige straffen uitgedeeld wat zorgde voor groot vermaak in de zaal gevuld met wel 60 Totelossers.

De vele Ad Fundum die om de oren vloog van de deelnemers had als resultaat dat voor menig Totelosser de fietsrit naar huis een stuk moeizamer zou zijn dan gedacht. Een succesvolle cantus waarbij men nu al uitkijkt naar de N8e Cantus volgend jaar!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

WisselALV

Op donderdag 26 september vond de WisselALV plaats. Tijdens deze vergadering maakte het 40e Bestuur plaats voor het…
Lees Verder

🍻OKTEMBERFEST! 🍻

Last Tuesday, November 15th, the first AcCie event was organized. Subtly named: ‘Oktemberfest’! You heard that right: Oktemberfest…
Lees Verder

Lust(je)rum Skireis

De tweede week van het kwartiel betekende voor een twintigtal Totelossers zon, sneeuw en halve liters (mix). De…