⚡💥 Totelosser van het Jaar 💥⚡

In een jaar bij Totelos gebeurt veel, heel veel… Een groot deel is voor iedereen te zien en te ervaren, maar er gebeurt nog veel meer achter de schermen. Juist dat deel wat niet iedereen meekrijgt, daar gaat het meeste bloed, zweet en tranen in zitten.

Denk aan de talloze commissies die Totelos te bieden heeft en die bekleed kunnen worden door Totelossers. Iemand die gepusht wordt door het bestuur doet er één, omdat het moet. Je kan er ook twee doen als je niet kan kiezen. Met een groot hart voor de vereniging doe je er misschien zelfs drie. Als je er vier doet, ben je gek of een legende (of allebei).

Dit jaar was er één Totelosser die bereid was om even casual vier commissies te doen. Deze Totelosser kunnen we nu, voordat we hem omdopen tot Totelosser van het Jaar, eerst omdopen tot ‘Commissie Man’. Iedereen die op hem gestemd heeft, wat meer dan de helft is, benoemt dit ook goed in de motivatie waarom deze Totelosser het zo verdient om in de spotlight te staan. Hij woont gezellig samen met andere Totelos dames en een laatste tip: hij sloopt soms een deur…

Daar komt ie dan… Het is ons een grote eer en een waar genoegen (want pedel is hij ook geweest) om… Timo Beune te kronen tot Totelosser van het Jaar! Je behoort nu voor eeuwig tot het rijtje van Totelossers van het Jaar. Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze geweldige titel en bedankt voor je eindeloze inzet voor Totelos!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

BOEM 2017-2018!

Een jaar voorbij, een nieuwe BOEM! Met bloed, zweet en tranen in elkaar gezet door een gedreven commissie:…