Update: We Kunnen Weer Trainen

Het was lang wachten, maar gelukkig konden vorige week de voetbalschoenen voor het eerst in drie maanden tijd weer uit de kast worden getrokken! Woensdag was het eindelijk zo ver en mochten de dames en heren selectie het kunstgrasveld van de Hondsheuvels weer betreden. Dit betekent dus dat de zaalvoetbalschoenen helaas nog heel even moeten blijven staan. Hierdoor liepen een aantal Totelossers in hun spiksplinternieuwe kicksen, maar zagen we ook wat oudere, versleten sloffen die net een maatje te groot of te klein waren.

Dit resulteerde in aannames waar menig bal zomaar van de voet af sprong, en ook de passes waren niet meer zo verzorgd als voorheen. Of zou dat aan de wind gelegen hebben? Of aan het feit dat de voetbal 5 maanden lang plaats heeft gemaakt voor de golf- of tennisbal? Een ding is zeker, het was heerlijk om weer op het veld te kunnen staan.

Op vrijdag konden ook de resterende teams een balletje trappen. Ondanks het slechte weer in het begin, was er een aardige opkomst. Omdat onze trainers deze week nog niet beschikbaar waren, verzorgde het bestuur deze training. We vonden het fijn om jullie enthousiasme te zien en hopen jullie volgende week in nog grotere getalen (en in beter weer) te kunnen verwelkomen!

Naast hoogstaand voetbal was er vrijdag ook nog een moment van prestige. Het beruchte N8 wist namelijk in tijden dat er niet gevoetbald werd eindelijk wél een prijs in de wacht te slepen. Zij werden namelijk de winnaar van de Totelos Team Battles. Tijdens deze eerste editie streden 6 teams tegen elkaar in spellen via discord. Naast N8 waren ook T6, T5, T4, D2 en een voltallig D1 van de partij. Uiteindelijk trok eerstgenoemde aan het langste eind, en mocht Gijs vrijdag de wisselbokaal van Jan in ontvangst nemen. Na een uitstekende opkomst en de vurige onderlinge strijd tussen de teams kan een tweede editie niet uitblijven volgend jaar. Hopelijk sluiten we die met z’n allen af, samen in ‘t Lempke.

We hopen jullie de komende weken allemaal weer te zien op het trainingsveld. Nu nog op het gras, en daarna weer in de zaal. Het huidige protocol voor de trainingen vind je hier:

0 Shares:
You May Also Like