Dames 1 wint brons op de Rullens Futsal Cup!

Waar voor het gros van de Totelossers afgelopen weekend het TOFT-toernooi op zaterdag begon, begon het zaalvoetballen voor een zestal dames al op vrijdag. Met een team van 5 Dames 1 speelsters en 1 oud-Dames 1 speelster waren ze vol goede moed afgegaan op de Rullens Futsal Cup. Een toernooitje in het voor Dames 1 welbekende Wouw, vlakbij Roosendaal.  Het zou een toernooi van aardig niveau worden, dus het was een goede manier om de kwaliteiten van ons eerste damesteam te meten.

Na het omkleden en een warming-up in de gang, was het tijd voor de eerste wedstrijd tegen ZVV Kroeven. Dit team werd al eerder verslagen in de competitie, dus de vooruitzichten waren goed. Helaas heeft toch gebleken dat op een toernooi alles kan gebeuren, zeker met de kortere speeltijd. De wedstrijd werd helaas verloren met 1-0. Een flinke domper, maar gelukkig lieten de dames hun hoofden niet hangen.

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen Futsal Shokudo Aarschot, een team uit België. Totelos zat veel beter in de wedstrijd en door een paar mooie combinaties die resulteerden in goals, werd deze wedstrijd met 0-3 gewonnen.

De volgende tegenstander was Bress. Dit team is ook een bekende uit de competitie en werd al meerdere keren verslagen. Ook op dit toernooi bleek Totelos sterker en werd de wedstrijd met 0-2 gewonnen.

Daarna was FC’92 aan de beurt. Dit team had bij hun eerste wedstrijd al flink wat indruk gemaakt door met 3-0 te winnen van ZVV Middelburg, een eredivisie team, maar Totelos was vastbesloten om er een mooie wedstrijd van te maken. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Als afsluiter mocht Dames 1 tegen ZVV Middelburg spelen. Waar Totelos al heel de avond met één wissel speelde, kon Middelburg profiteren van maarliefst 4 wissels! Dit was te merken, maar desondanks speelde Totelos een erg goede pot. Helaas werd de wedstrijd uiteindelijk met 0-1 verloren.

Gelukkig konden de dames het podium bereiken en mocht het brons mee naar Eindhoven. Wij zijn hartstikke trots op deze prestatie! Dames, van harte gefeliciteerd met de mooie derde plek!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Totelos Cup 2019

Al decennia lang worden de rijpste en lekkerste tomaten geteeld in Nederland. Deze overheerlijke en sappige groente is…
Lees Verder

🍺N8 Cantus🍺

Friday, May the third, the 8th edition of the N8 cantus took place. A cantus organizedby Totelos’ Afhankelijk…