Straight Outta Zittesj wint TIT 2

Op woensdag 30 Januari vond weer het tweede Totelos Internal Tournament (TIT) plaats van dit seizoen. Nadat eerder Zlatan Approves er met de winst vandoor ging, durfden toch wederom 12 teams de strijd aan te gaan.

Het toernooi werd gespeeld in twee poules van zes teams. De beste vier teams van elke poule kwalificeerden zich voor de volgende ronde. Straight Outta Zittesj wist zich goed door de poulfase heen te werken. In de finale mochten ze het opnemen tegen de Goddelijke Condors. De finale ontwikkelde zich in een spannende en felle strijd, maar uiteindelijk trok Straight Outta Zittesj aan het langste eind met een uitslag van 2-1!

Het gehele Totelos bestuur wil hierbij Straight Outta Zittesj feliciteren met de verdiende overwinning!

Na afloop van het toernooi wisten de teams zich goed te vertegenwoordigen in de kantine. Hier had TMC een leuke quiz georganiseerd. Hiervoor grote dank!

0 Shares:
You May Also Like