WisselALV

Op donderdag 26 september vond de WisselALV plaats. Tijdens deze vergadering maakte het 40e Bestuur plaats voor het 41e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos. In totaal waren er 31 leden aanwezig; een mooi aantal.

Onder het genot van bier en wat snacks presenteerde het 40e Bestuur hun eindverslag van het seizoen 2018/2019. Dit seizoen stond ook wel bekend als het VIIIe Lustrum en werd o.a. gekenmerkt door het introduceren van Slack en G Suite binnen de gehele vereniging. Het sponsorschap van TMC voor de Interne Competitie is een belangrijk succes geweest en daarnaast werd er ook een nieuw boekhoudingssysteem genaamd Conscribo ingevoerd.

Tussen 21:40 en 21:41 werden de bestuursleden van Bestuur 40 uitgeslagen en tegelijk werden de bestuursleden van Bestuur 41 ingeslagen. Vervolgens presenteerde het 41e Bestuur hun beleidsplan. Een belangrijk punt van komend seizoen is het aanpakken van de groei binnen de vereniging; momenteel is het ledenaantal hoger dan ooit. Die groei is echter positief.

Naast het formele deel eindigde de avond toch iets minder serieus. Twee oud-bestuursleden eindigde de ALV met het zingen van het clublied van Feyenoord na het indienen van een motie. Uiteraard werden er door (bijna) alle aanwezigen achteraf een puntje in ’t Lempke gescoord.

0 Shares:
You May Also Like