Zlatan Approves Algemeen Kampioen TMC IC 2018/2019

Op woensdag 3 juli 2019 werd het meest prestigieuze toernooi van de Interne Competitie 2018/2019 afgewerkt: het Algemeen Kampioenschap. Zowel alle kampioenen van het reguliere seizoen van de TMC Interne Competitie als de winnaars van de verschillende Interne Toernooien werden uitgenodigd om te bevechten wie zich dit jaar het beste team uit de TMC Interne Competitie mag noemen. 5 equipes durfden het aan deze titanenstrijd aan te gaan, waarna het tot het laatste moment spannend bleef. De winnaars mogen zich dan ook de terechte winnaars noemen; zij bleven als enige ongeslagen. Wij willen Zlatan Approves feliciteren met het behalen van de titel Algemeen Kampioen!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke…
Lees Verder

Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben…
Lees Verder

Keepers gezocht!

Heb jij snelle reflexen, een onverschrokken karakter en een hekel aan tegendoelpunten? Dan zijn wij op zoek naar…