Zlatan Approves Algemeen Kampioen TMC IC 2018/2019

Op woensdag 3 juli 2019 werd het meest prestigieuze toernooi van de Interne Competitie 2018/2019 afgewerkt: het Algemeen Kampioenschap. Zowel alle kampioenen van het reguliere seizoen van de TMC Interne Competitie als de winnaars van de verschillende Interne Toernooien werden uitgenodigd om te bevechten wie zich dit jaar het beste team uit de TMC Interne Competitie mag noemen. 5 equipes durfden het aan deze titanenstrijd aan te gaan, waarna het tot het laatste moment spannend bleef. De winnaars mogen zich dan ook de terechte winnaars noemen; zij bleven als enige ongeslagen. Wij willen Zlatan Approves feliciteren met het behalen van de titel Algemeen Kampioen!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

ZATT

This year, for the first time, we were able to enjoy the newest tournament of our association. ZATT had it’s…
Lees Verder

Save the date

Lieftallige Totelossers, Het einde van het seizoen is in zicht, dit betekent; leuke finales, gave activiteiten en meer!…