Zlatan Approves Algemeen Kampioen TMC IC 2018/2019

Op woensdag 3 juli 2019 werd het meest prestigieuze toernooi van de Interne Competitie 2018/2019 afgewerkt: het Algemeen Kampioenschap. Zowel alle kampioenen van het reguliere seizoen van de TMC Interne Competitie als de winnaars van de verschillende Interne Toernooien werden uitgenodigd om te bevechten wie zich dit jaar het beste team uit de TMC Interne Competitie mag noemen. 5 equipes durfden het aan deze titanenstrijd aan te gaan, waarna het tot het laatste moment spannend bleef. De winnaars mogen zich dan ook de terechte winnaars noemen; zij bleven als enige ongeslagen. Wij willen Zlatan Approves feliciteren met het behalen van de titel Algemeen Kampioen!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

⚽IUTT 🍺

Last week, we had the honor of hosting Totelos’ greatest external tournament: IUTT! 🌟 Wednesday kicked off with…
Lees Verder

Introductieweek 2017

Vandaag een week geleden begon de introductieweek voor alle nieuwe studenten in Eindhoven. Nu het weekend voorbij is,…