Zlatan Approves Algemeen Kampioen TMC IC 2018/2019

Op woensdag 3 juli 2019 werd het meest prestigieuze toernooi van de Interne Competitie 2018/2019 afgewerkt: het Algemeen Kampioenschap. Zowel alle kampioenen van het reguliere seizoen van de TMC Interne Competitie als de winnaars van de verschillende Interne Toernooien werden uitgenodigd om te bevechten wie zich dit jaar het beste team uit de TMC Interne Competitie mag noemen. 5 equipes durfden het aan deze titanenstrijd aan te gaan, waarna het tot het laatste moment spannend bleef. De winnaars mogen zich dan ook de terechte winnaars noemen; zij bleven als enige ongeslagen. Wij willen Zlatan Approves feliciteren met het behalen van de titel Algemeen Kampioen!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Nieuwe website

We zijn live! Na jaren van uitstellen, delegeren en een aantal bijna geslaagde pogingen is het nu dan…
Lees Verder

Overstappen.nl

De beste en goedkoopste autoverzekering voor studenten! Ben je student en heb je net je rijbewijs gehaald of…
Lees Verder

Wintersport 2022

Van vrijdag 11 tot zondag 20 maart gebeurde het eindelijk: StuWi 2022! 🎿🍻 Met 11 leden reisden we…
Lees Verder

TOFT 2016

Afgelopen weekend was er een grote afvaardiging van Totelos bij TOFT in Tilburg. Het werd een fantastisch toernooi…