⚡Totelosser van de maand: juni⚡

De Totelosser van de maand juni is Myrthe van Geest! Dit jaar was ze onderdeel van de Lustrumcommissie tijdens het 9e Lustrum van Totelos. Myrthe was verantwoordelijk voor het prachtige Lustrumgala dat plaatsvond op 1 juni in Het Ketelhuis, landgoed De Grote Beek. Het gala was een sprankelend feest met mooie speeches, leuke muziek en veel gezelligheid van alle Totelossers en oud-Totelossers. ✨🥂

Ook op sportief gebied heeft Myrthe indruk gemaakt. ⚽🏆 Met een vaste positie in de verdediging is ze dit jaar met dames 3 2e geworden in de competitie. Dit is een geweldige prestatie, zeker in vergelijking met de laatste plaats van vorig jaar (weliswaar was dat in een competitie hoger 😉).

Bedankt voor je inzet dit jaar, Myrthe, en voor het naar een hoger niveau tillen van het Lustrum! 🙌🏻

0 Shares:
You May Also Like