Totelos Ledenweekend 2017

Als Totelosser ben je gek op zaalvoetballen, maar er is natuurlijk meer. Zo organiseert Totelos een fenomenaal ledenweekend. Het schitterende weekend zal van vrijdag avond 24 november tot zondagmiddag 26 november plaatsvinden. Tijdens dit weekend ben je met een hoop andere Totelos dames én heren te vinden in één van de mooie steden die Nederland ons te bieden heeft.

Op vrijdagavond gaan we de stad en al haar leuke kroegjes ontdekken en overnachten we in een hostel. Alsof dat al niet geweldig genoeg is, staan er voor zaterdag leuke activiteiten op het programma en natuurlijk niet te vergeten een afsluitingsfeest. Zondag vertrekken we weer met zijn allen naar Eindhoven.

Reden genoeg om de facebook pagina te bezoeken en je op aanwezig te zetten!
https://www.facebook.com/events/1475436572495254/,

of stuur een mail naar melissa_grunewald@hotmail.com!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Save the date

Lieftallige Totelossers, Het einde van het seizoen is in zicht, dit betekent; leuke finales, gave activiteiten en meer!…
Lees Verder

Pusphaira IT

Op 14 september vond het jaarlijkse IT van Pusphaira plaats. Voor degene die hier nog nooit van hebben…
Lees Verder

Sportgala

Op dinsdag 14 november om 20:00 vindt het ESSF Sportgala plaats in Café Thomas op Stratumseind. Dames 1…