Commissieavond

Natuurlijk draait Totelos voornamelijk om het schitterende zaalvoetbal, maar dat is bij lange na niet alles. Totelos organiseert geweldige voetbal gerelateerd activiteiten zoals D-Night , TOFT, IUTT en nog vele andere, maar ook hele leuke niet voetbal gerelateerde activiteiten zoals de Batavierenrace en het ledenweekend.

We kunnen dit natuurlijk niet alleen en zoeken daarom enthousiaste leden die ons een handje willen helpen met de organisatie. Vind jij het super cool om een geweldige activiteit te organiseren en weet je al welke commissie jouw voorkeur heeft? Meld je dan nu aan bij een van de bestuursleden!

Twijfel je nog over in welke commissie je wilt? Kom dan naar de Commissie avond. Deze vindt plaats op donderdag 28 september om 20:30 in de kantine van het sportcentrum. Terwijl wij allen genieten van een heerlijk koud biertje na een leuke intensieve training gaan we je vertellen hoe je actief lid kunt worden bij Totelos en wat jij daarvoor terug kunt verwachten!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

ZATT

This year, for the first time, we were able to enjoy the newest tournament of our association. ZATT had it’s…
Lees Verder

TOFT 2016

Afgelopen weekend was er een grote afvaardiging van Totelos bij TOFT in Tilburg. Het werd een fantastisch toernooi…
Lees Verder

BOEM 2017-2018!

Een jaar voorbij, een nieuwe BOEM! Met bloed, zweet en tranen in elkaar gezet door een gedreven commissie:…