Commissieavond

Natuurlijk draait Totelos voornamelijk om het schitterende zaalvoetbal, maar dat is bij lange na niet alles. Totelos organiseert geweldige voetbal gerelateerd activiteiten zoals D-Night , TOFT, IUTT en nog vele andere, maar ook hele leuke niet voetbal gerelateerde activiteiten zoals de Batavierenrace en het ledenweekend.

We kunnen dit natuurlijk niet alleen en zoeken daarom enthousiaste leden die ons een handje willen helpen met de organisatie. Vind jij het super cool om een geweldige activiteit te organiseren en weet je al welke commissie jouw voorkeur heeft? Meld je dan nu aan bij een van de bestuursleden!

Twijfel je nog over in welke commissie je wilt? Kom dan naar de Commissie avond. Deze vindt plaats op donderdag 28 september om 20:30 in de kantine van het sportcentrum. Terwijl wij allen genieten van een heerlijk koud biertje na een leuke intensieve training gaan we je vertellen hoe je actief lid kunt worden bij Totelos en wat jij daarvoor terug kunt verwachten!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke…
Lees Verder

Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben…
Lees Verder

Keepers gezocht!

Heb jij snelle reflexen, een onverschrokken karakter en een hekel aan tegendoelpunten? Dan zijn wij op zoek naar…
Lees Verder

Constitutieborrel

Op dinsdag 15 oktober vond de Constitutieborrel van het 41e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos plaats. Gedurende deze borrel…