TU/e Introductieweek

In de derde week van augustus vond dit jaar de introductieweek van de TU/e plaats. Gedurende deze hele week hebben de leden zich van hun beste kant laten zien en geprobeerd om zo veel mogelijk nieuwe studenten over te halen om te gaan zaalvoetballen. Wie wil er nou ook niets liever dan deze mooie sport beoefenen? In de zaal is het immers altijd lekker weer.

De week begon al vroeg op het Limbopad maar dat mocht de pret niet drukken. Alle nieuwe studenten werden omsingeld door alle verenigingen en kregen allemaal flyers in de handen gedrukt. Velen belandden op de grond maar die van Totelos werden natuurlijk allemaal netjes aangenomen.

Op zowel de dinsdag als woensdag werden we vergezeld door onze rode Totelos auto. Op de eerste dag diende hij nog als pronkstuk maar naarmate de dagen (uren) vorderden, kwamen er steeds meer deuken in en vlogen er bepaalde onderdelen vanaf. Ook niet gek als je de auto als doelwit gebruikt bij een stel zaalvoetballers. Naast het schieten op de auto bestonden deze dagen uit gezellig met elkaar praten in het bijzijn van een stralend zonnetje.

Op de donderdag werden de introtrainingen goed bezocht; vooral veel mannen hadden interesse maar dat maakte het niet minder leuk uiteraard. Iedereen was zeer fanatiek en er werden veel leuke potjes gespeeld. Er blijkt heel wat talent in Eindhoven rond te lopen!

Naast de zaalvoetbal gerelateerde activiteiten waren er uiteraard ook genoeg feesten om ook je talent in de derde helft te laten zien. In het bijzonder vond woensdagavond het ‘Word Lid’ feest plaats die door verschillende sportverenigingen was georganiseerd. Op dit feest werd o.a. het Totelos promofilmpje aan alle aanwezigen getoond met niemand minder dan Toine van Peperstraten!

Al met al was het een zeer geslaagde week en hebben we veel nieuwe leden mogen ontvangen!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Constitutieborrel

Op dinsdag 15 oktober vond de Constitutieborrel van het 41e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos plaats. Gedurende deze borrel…
Lees Verder

🎶🍻N8 Cantus🍻🎶

Op vrijdag 26 mei organiseerde Totelos’ Afhankelijk Dispuut Heerencombinatie N8 i.o. zijn zevende editie van de N8 cantus…