📝Speciaalbierproeverij en Pubquiz bij OTC📝

Afgelopen vrijdag stond de tweede AcCie-activiteit van het jaar op de planning: een Speciaalbierproeverij en Pubquiz bij de Oude Telefoon Centrale! Zo’n 40 Totelossers maakten de reis naar het moderne Strijp-S om daar eens even goed hun kennis over Eindhoven, futsal en natuurlijk speciaalbier te testen. Er mochten ook niet-Totelossers meedoen. Dit resulteerde daarom in een gezellig, gevulde OTC.

Het was helaas die avond echt ‘hondenweer’, maar eenmaal binnen waren de klaagzangen snel voorbij toen iedereen het eerste speciaalbiertje voorgeschoteld kreeg. In totaal waren er 5 rondes en dus ook 5 speciaalbiertjes. Het zal dan ook niet verbazen dat het behaalde aantal punten in de latere rondes lager lag…

Uiteindelijk ging een onbekend herenteam met de overwinning naar huis. Zij kregen als prijs een lekker speciaalbierpakket. Een leuk feitje: in dit team zaten veel oud-Totelossers. Wellicht dat ze daardoor met de buit naar huis gingen. Wie zal het zeggen?

Wij willen graag de AcCie bedanken voor het organiseren van het evenement. Uiteraard ook grote dank aan de Oude Telefoon Centrale voor het mogelijk maken van het organiseren van het evenement. Wij vonden het erg gezellig!

P.S. de foto’s staan in het Ledenportaal-archief.

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Overstappen.nl

De beste en goedkoopste autoverzekering voor studenten! Ben je student en heb je net je rijbewijs gehaald of…
Lees Verder

⚽Copa Famigos⚽

Afgelopen zaterdag is Totelos afgereisd naar Nijmegen voor de Copa Famigos van @moradocf Een dag gevuld met voetbal,…